Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Να αφεθούν ελεύθεροι εδώ και τώρα οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται ως όμηροι από τον Ερντογάν!

«Δεν είναι το μείζον σήμερα η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία», δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο ευτραφέστατος – διανοητικά πάντα – βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης. Και πρώην υπουργός παιδείας, διορισθείς κατά τον τρόπο και με τα κριτήρια που συνήθιζε ο Ασμοδαίος, αυτός ο ταλμουδικός βασιλεύς των δαιμόνων, ο οποίος τόσο έξοχα είχε ζωντανέψει από τη γραφίδα του Εμμανουήλ Ροΐδη.
Θα πάρει χρόνο η όλη υπόθεση, δήλωσε μια μέρα πριν ο κ. Κοτζιάς σε κλειστή συνεδρίαση της οικείας επιτροπής της Βουλής. Ενώ ενημέρωσε ότι τώρα σκέφτεται να στείλει «τεχνικό σύμβολο» στην Ανδριανούπολη. Φανταστείτε σε ποιο έσχατο βαθμό έχουν εγκαταλείψει τα 2 παιδιά και τις οικογένειές τους μόνους να βολοδέρνουν στα νύχια των τουρκικών σκοπιμοτήτων. Ούτε καν «τεχνικό σύμβουλο» δεν έχουν αποστείλει.
Ο δε κ. Κουρουμπλής μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δήλωσε: «Ας αφήσουμε τους σοβινισμούς και τους υπερπατριωτισμούς, αν χρειάζεται η χώρα να μπει σε μια τέτοια περιπέτεια ή αν χρειάζεται με ψυχραιμία και υπομονή... Τί να πάει η Ελλάδα; Να καταλάβει την Τουρκία; Τί να κάνουμε δηλαδή;» αναρωτήθηκε ο εν λόγω κύριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου