Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Εξ όνυχος τον Λέοντα

* Θρίαμβος για την κα Αλεξανδράκη Γαλάτω υποψήφιας του κ. Βελόπουλου, που εξελέγη Ευρωβουλευτής.
Ιδιοκτήτρια κρεοπωλείου και παντελώς άσχετη με την πολιτική της έτυχε ο πρώτος αριθμός του Λαχείου, λόγω του ότι το επώνυμό της αρχίζει από Α.
Γεγονός που μας ωθεί να υποθέσουμε πως σε αυτές τις εκλογές ίσως συμμετείχαν μάλλον αμνοερίφια, βάζοντας οικειοθελώς το κεφάλι τους, στον ντάκο του Χασάπη.
Άλλωστε ο Κιμάς κόβεται πάντα, παρουσία του πελάτη.

* Παταγώδης αποτυχία για την «Νέα Αριστερά».
Ποια Τύχη μπορούσαν να έχουν αυτοί που ως Κυβέρνηση λουστράριζαν με ζήλο και συνεχίζουν, Τεξανές μπότες και μοκασίνια Βρυξελλών, χωρίς Κασελάκι;

* Άσχετο
Συζήτηση στην Βουλή για την διάβρωση των ακτών.
Παιδιά μην το κουράζετε…
Υπεύθυνη είναι η κλιματική αλλαγή και η πατριαρχία.

* Σ’ αυτές τις εκλογές, ο Ελληνικός λαός ψήφισε στην κάλπη των ραφιών των super market, στην Σήραγγα των Τεμπών, στους διαδρόμους και τους Θαλάμους των Νοσοκομείων που θυμίζουν Γάζα, στα συμβολαιογραφεία που εν κρυπτώ γίνονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί των Κατοικιών.
Με την άρνηση της ψήφου του αποδοκίμασε εκκωφαντικά, όλο το πολιτικό σύστημα που με τρόπο δικτατορικό θέλει να επιβάλλει την WOKE κουλτούρα, με τον «Γάμο» ομοφυλοφίλων.
Διά της αποχής τους, αρνήθηκαν το αποκρουστικό πρόσωπο της Ε.Ε., αυτής της σύγχρονης Βαστίλης λαών και εθνών, που ως κολαούζοι των ΗΠΑ ετοιμάζεται για πόλεμο, θέτοντας σε κίνδυνο την ύπαρξη του Πλανήτη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου