Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

EΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ...

 Διαρρηγνύει  τα ιμάτιά  της η "Φωνή της Πάρου" υπερασπιζόμενη τάχα μου την ελευθεροτυπία, εξ αφορμής του εξώδικου που απέστειλε ο Ε. Πώλος για ένα δικό της δημοσίευμα.

Ωστόσο, καλά θα κάνει η καλή μας εφημερίδα να αντιλαμβάνεται και να υπηρετεί την ελευθεροτυπία κατά έναν τρόπο ολιστικό και όχι κατά πως την βολεύει.

Επειδή ο υποφαινόμενος, σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις, είχα προσπαθήσει να ανασκευάσω είτε ανακρίβειες, είτε τερατώδη ψεύδη, που είχαν αναγραφεί στις στήλες της, είτε από τρίτους, είτε από την σύνταξη της εφημερίδας και με αφορούσαν προσωπικά, καθότι ήμουν άμεσα εμπλεκόμενος και βρήκα μπροστά μου όχι διάθεση αποκατάστασης, ή έστω υπηρέτησης του πλουραλισμού, αλλά έναν κανονικότατο "τοίχο", δικαιούμαι να πιστεύω πως η παρούσα αντίδραση μόνο ειλικρινής δεν είναι.

Και δεν είναι ειλικρινής, διότι μια εφημερίδα οφείλει/υποχρεούται να δίνει το βήμα σε οποιονδήποτε θιγόμενο, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που προκύπτει αντίδραση για οποιοδήποτε δημοσίευμα που κρίνεται εκ μέρους του άστοχο, ή αναντίστοιχο με την αλήθεια και την πραγματικότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου