Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

* Αυτή η εμμονή στο πρόσωπο του Αργουζή, που τείνει να προσλάβει χαρακτήρα πανδημίας στις τάξεις των ενασχολούμενων με τα κοινά, με κάνει και αναρωτιέμαι, αν οι ισχυρισμοί τους είναι προϊόν περίσκεψης, ή απλού μιμητισμού.

Και το λέω αυτό, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχουν εχέφρονες άνθρωποι, που να υποστηρίζουν στα σοβαρά, πως ένας παλαίμαχος της πολιτικής, είναι σε θέση να τραβάει από τη μύτη κάθε φορά και έναν προαλειφόμενο δήμαρχο.

Κι όχι μόνο ένα πρόσωπο, αλλά κι έναν ολόκληρο κομματικό μηχανισμό!

Έλεος πια!

 

*Τη μέθοδο σταγόνα-σταγόνα υιοθέτησε κι ο Μάρκος στο ζήτημα της παρουσίασης των υποψηφίων συμβούλων.

Για να δούμε αν θα αποδώσει η "αντιγραφή" τα αναμενόμενα...

 

*Μπορεί η αστυνομία να έφερε σε πέρας το έργο της διάλυσης του καταυλισμού των Ρομά, ωστόσο σε πολλά σημεία του νησιού παρατηρούνται φαινόμενα ελεύθερης κατασκήνωσης από τροχόσπιτα και άλλου είδους τροχοφόρα.

Μόνο που αυτά δεν ανήκουν σε Ρομά, αλλά σε κακομαθημένους τσαμπατζήδες (αλλοδαποί επί το πλείστον) που γράφουν στα μέζεά τους την υφιστάμενη νομοθεσία.


*Το ύψος του προστίμου για απόρριψη ογκωδών αντικειμένων έχει αυξηθεί σημαντικά σύμφωνα με τα όσα μου εξέθεσε ο αρμόδιος για την καθαριότητα αντιδήμαρχος Α.Σάμιος.

Ωστόσο, αυτό που παρατηρείται είναι η ατιμωρησία κάποιων που επιδίδονται συστηματικά σε αυτό το σπορ και είναι εργολάβοι που ανακαινίζουν εξοχικές κατοικίες (και όχι μόνον) και το "περίσσεμα" της δουλειάς το πετάνε όπου λάχει...

 

*Αν νομίζετε πως η ασυδοσία επικρατεί μόνο στη στεριά, γελιέστε.

Που να δείτε στη θάλασσα τι επικρατεί.

Ήδη, εδώ και δυο εβδομάδες που έχω ξαμολυθεί στα ψαρέματα, σχεδόν καθημερινά συναντώ είτε λυματοκηλίδες, είτε πετρελαιοκηλίδες, που συνήθως απορρίπτονται από πολυτελή σκάφη άμα τη αναχωρήσει τους από τα νερά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου