Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ...ΠΟΛΑΚΗ

 Άστραψε και βρόντηξε το αμαρτωλό μιντιακό σύστημα ενάντια στις αναρτήσεις Πολάκη.

Από κοντά και η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη, διαχρονική υπηρέτρια της κατάλυσης του κράτους δικαίου και της πλήρους υποταγής στον ξένο παράγοντα. 

Όλοι αυτοί που ύφαναν τον ιστό της μνημονιακής ασφυξίας της χώρας, που έκαναν γαργάρα μείζονα σκάνδαλα (παρακολουθήσεις, Νοβάρτις κ.α.) που υπονόμευσαν την χώρα, ξύπνησαν ξαφνικά από τις "ακραίες" διατυπώσεις ενός βουλευτή κι έβαλαν στόχο να προστατέψουν την δημοκρατία!

Διατυπώσεις ενός θεσμικού παράγοντα ο οποίος -υποτίθεται- μπορεί να λέει ότι θέλει και κανείς να μην δικαιούται να λογοκρίνει τις απόψεις του, αλλά εφόσον διαφωνεί να αντιπαρατίθεται με αυτές.

Όλοι αυτοί που δήλωσαν συνεταξάμην στην επιβολή του νεοναζιστικού μορφώματος των λοκντάουν και των υποχρεωτικών εμβολιασμών, που έκαναν την πάπια στις αποκαλύψεις για χιλιάδες (ομολογημένους) θανάτους συνανθρώπων μας μέσα στις ΜΕΘ, σκίζουν τα κιλοτάκια τους για τον "φασισμό" Πολάκη.

Αυτοί που σε ένα πραγματικά δημοκρατικό πολίτευμα ή θα είχαν καταλήξει στη μπουζού, ή θα είχαν εξοστρακιστεί από την Ελλάδα, για να θυμηθούμε και τα ισχύοντα στην πρωτόλεια Δημοκρατία...

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου