Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

EKTOΣ ΤΟΠΟΥ...

 Πάντοτε, σε προεκλογικές περιόδους, εμφανίζονται διάφοροι καλοθελητές να επιδίδονται στο ευγενές άθλημα της υποστήριξης προσώπων ή ομάδων, δια της συγγραφής "πονημάτων" στον τοπικό γραπτό ή ηλεκτρονικό τύπο.

Πρόσφατο κρούσμα, το αβανταδόρικο κείμενο υπέρ Μάρκου που δημοσιεύθηκε στον Παριανό Τύπο, υποστηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ, πως η Πάρος ζει λαμπρές και ένδοξες μέρες, μόνο και μόνο γιατί αυτά ισχυρίζεται ο δήμαρχος σε συνεντεύξεις του και δελτία τύπου!!!

Έτσι η προάσπιση του νησιωτικού χαρακτήρα της Πάρου, υφίσταται γιατί έτσι δηλώνει ο Μάρκος!

Το περιβάλλον αρχιτεκτονικό και φυσικό προστατεύεται, γιατί έτσι δηλώνει ο Μάρκος! 

Η ποιότητα ζωής στο νησί αναβαθμίζεται συνεχώς, γιατί έτσι δηλώνει ο Μάρκος!

Το γενικό ξεχαρβάλωμα που παρατηρείται επί επτάμηνο(τουλάχιστον) οι εικόνες χάους και το διαρκές μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Πάρου είναι μάλλον προϊόν παραισθήσεων εκείνων που αντιμάχονται τον Μάρκο...

Η παραοικονομία που σαρώνει το νησί και απομυζά τεράστιους πόρους, οι οποίοι διοχετεύονται εκτός Πάρου από τους "φιλόξενους" ιδιοκτήτες εξοχικών, μάλλον είναι εφεύρεση κακόπιστων εχθρών του Μάρκου!

Η αποσάθρωση της υπαίθρου και η πλημμυρίδα της παράνομης και καταχρηστικής οικοδόμησης, ίσως να αφορά άλλο νησί ,όχι όμως αυτό των Μακάρων...

Λίγη σοβαρότητα και ακόμη περισσότερο, μέτρο (άγνωστη λέξη στους παλαμακιστές)  σε κάθε περίπτωση θα βοηθούσε και αυτούς που γίνονται απολογητές, αλλά και τους αποδέκτες των υμνολογίων!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου