Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

META ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ...

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Τα χερσαία ΜΜΜ (λεωφορεία, τρόλευ, συρμοί τραμ, μετρό, ηλεκτρικός κ.α.)  όπου γίνεται της μουρλής σε καθημερινή βάση και οι άνθρωποι στοιβάζονται σαν τα ζώα, δεν αποτελούν εστία μετάδοσης του κορωνοϊού.

Τα πλοία όπου επίσης παρατηρούνται φαινόμενα "πατείς με πατώ σε", είναι εκτός συζήτησης των επιστημόνων.

Φυσικά καμία συζήτηση για τα εντελώς "ακίνδυνα" αεροπλάνα. 

Προ ημερών μάλιστα, άκουσα μια απίστευτη μαλακία από γνωστή περισπούδαστη εκφωνήτρια στο δεύτερο, πως σύμφωνα με μία "μελέτη" (τρέχα γύρευε εσύ τι είδους μελέτη...) το ποσοστό μεταδοτικότητας του ιού στα αεροπλάνα είναι 1/27.000.000!!!

Ενώ μέσα στα μπαρ και στα ξενυχτάδικα είναι σχεδόν 30%!!

Όπως και στις κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους, βαφτίσια, κηδείες, μνημόσυνα κλπ), πολύ δε περισσότερο στις πλατείες, όπου ο ιός, επιδεικνύει μια ιδιαίτερη "προτίμηση"...

Για παρελάσεις ούτε συζήτηση. Η συμμετοχή σε αυτές ποινικοποιήθηκε!

Φυσικά οι εισαγόμενοι βαζεβουζούκοι και ισλαμοφασίστες, μπορούν ακώλυτα να παρελαύνουν στο κέντρο της Αθήνας διεκδικώντας την τελική διάλυση της Ελλάδας!

Η μετακίνηση από νομό σε νομό κρίνεται απολύτως επικίνδυνη, ενώ η μετακίνηση από χώρες όπου βράζει εδώ κι εβδομάδες η "πανδημία" προς την Ελλάδα είναι απολύτως ασφαλής.

Και δώστου να καταφθάνουν τουρίστες από Γαλλία, Ιταλία και όλο το κακό του κορωνοϊού συναπάντημα, κι εσύ να σκέφτεσαι να πεταχτείς μέχρι την Αθήνα για σοβαρές υποχρεώσεις, μήπως και μπλέξεις με τους "ειδικούς" που ανέλαβαν την "προστασία" μας. 

Άντε ψάξε και βρες εσύ λογική σε όλα αυτά.

Ποιον κοροϊδεύετε ρε τσογλάνια; 

Μετά σας φταίνε οι συνωμοσιολόγοι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου