Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΓΡΑΣΑ...

 Η εθελοτύφλωση αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα πολλών -αυτοαποκαλούμενων- μαρξιστών διανοητών.

Από καταβολής μαρξισμού.

Διαβάζω το τελευταίο διάστημα κείμενα αναφερόμενα στο νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής από διάφορους αριστερούληδες και προοδευτικάριους της κακιάς ώρας και πραγματικά πέφτω κάτω από τα γέλια.

Γιατί οι τραγικοί αυτοί άνθρωποι, ακόμη δεν έχουν καταλάβει -ή δεν θέλουν να καταλάβουν- πως πέρα από την συστηματική προώθηση της Χ.Α. από καθεστωτικά ΜΜΕ, πέρα από τις κομματικές αλλαξοκωλιές με ενοίκους της δεξιάς πολυκατοικίας, πέρα από μια σειρά προφανή αίτια που την εξέθρεψαν και την επέβαλλαν ως μέρος του πολιτικού συστήματος, για τα οποία κανείς λογικός παρατηρητής δεν διαφωνεί, υπάρχει μια ΒΑΣΙΚΗ μια ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΙΤΙΑ η αναφορά της οποίας και μόνο προκαλεί αλλεργικό σοκ στο χώρο των εθνομηδενιστών:

Η απουσία του προτάγματος για την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων, από το σύνολο σχεδόν του ξενόδουλου και υποτακτικού κομματικού φαύλου συστήματος που μετέτρεψε την Ελλάδα από κυρίαρχη χώρα σε κλωτσοπατινάδα των "φίλων, συμμάχων και εταίρων"...

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα οι λέξεις πατρίδα και έθνος έχουν ενοχοποιηθεί και τελούν υπό καθεστώς ιδιότυπης δίωξης στο δημόσιο λόγο, στα συγγράμματα, ακόμη και στα σχολεία!!

Μπροστάρισα στην ενοχοποίηση η επίσημη Αριστερά, η οποία αδυνατώντας ν΄απαλλαγεί από τα μετεμφυλιοπολεμικά συμπλέγματά της, έχει παραδώσει τον πατριωτισμό ως προνομιακό πεδίο στους νικητές (και αποδεδειγμένα ιστορικά, εθνικούς μειοδότες) της αναμέτρησης του 44-49.

Ποια, η Αριστερά που σήκωσε στην πλάτη της όλο σχεδόν το βάρος της Εθνικής Αντίστασης, όταν οι μετέπειτα "εθνικόφρονες" είτε είχαν δραπετεύσει-σκορπίσει στα 8 σημεία του ορίζοντα, είτε συνεργάστηκαν με τους κατακτητές (Γερμανούς, Ιταλούς, Βούλγαρους)!!!

Δημιουργήθηκε ένα πολιτικό κενό, που θα καλούνταν κάποια στιγμή κάποιος να το καλύψει.

Και το πολιτικό σύστημα έκανε πάσα τη χειρότερη δυνατή στιγμή. 

Σε συνθήκες λοιπόν παράδοσης της χώρας στα αρπακτικά της διεθνούς τοκογλυφίας, η πάσα προς τα χουντικά κατάλοιπα/νοσταλγούς του ναζισμού, ήρθε ως ανέλπιστο δώρο και τους εκτίναξε από 0,29% στο 6-7%!!

Θα μπορούσαν και καλύτερα αν κρατούσαν τα προσχήματα κι αν δεν είχαν ξεσαλώσει και δεν προέβαιναν σε έκνομες ενέργειες με αποκορύφωμα την εγκληματική συμπεριφορά το 2013.

 

Τελειώνω με μια συμβουλή προς διανοητές:

Για να μπορέσετε να αναλύσετε την πραγματικότητα, το λιγότερο που χρειάζεται είναι να έχετε οπτική επαφή με αυτήν.

Για να το κατορθώσετε, πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρέσετε τα γράσα από τα μάτια σας...  

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου