Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

 *Να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τους ισχυρισμούς της Τουρκικής πλευράς περί αίτησής της για την διενέργεια εργασιών πόντισης καλωδίου στην  Ελληνική ΑΟΖ καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση.

Σοβαρή ερώτηση!

Εδώ όπως πάμε, σε λίγο θα αιτούνται άδεια από τον Ερντογάν για να επισκέπτονται τα νησιά Έλληνες αξιωματούχοι...


*Εντάξει, μπορεί να μην ήταν επιτυχής η προσπάθεια των Γάλλων διοργανωτών να σηματοδοτήσουν την Ελευθερία και την Ισότητα όπως τουλάχιστον αυτή εκφράστηκε από την επανάσταση το 1789, αλλά την Αδερφότητα πραγματικά την... ξέσκισαν!

Με τόσες Αδερφές πρωταγωνίστριες, ήταν μια απόλυτα Αδερφίστικη Έναρξη Ολυμπιακών αγώνων!!

 

*Καταλάβατε λοιπόν τι εστί "Ανάποδος Κόσμος" φίλτατοι;

Αντί να καταδικαστεί λόγω και έργω το θρασίμι που φέρεται ως συνεργάτιδα του Μουμπούκου για την απαράδεκτη και μάλιστα κατά συρροήν και επαναλαμβανόμενη προκλητική και αυθάδη συμπεριφορά στο πρόσωπο εκλεγμένων αντιπροσώπων του λαού, τιμωρήθηκε ο Πολάκης από τον αρχικαραγκιόζη που ακούει στο όνομα Τασούλας!

Ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω εξύβρισε μάλιστα τον Πολάκη ως "ζήτουλα της δημοσιότητας", κάτι που δεν συνάδει με τον -υποτίθεται- ουδέτερο ρόλο του.

Αλλά εκεί θα κολλήσει η ψωνάρα που καμώνεται και τον λόγιο-τρομάρα του;

 

*Η εμπορευματοποίηση της γης αγαπητέ Κώστα Ροκονίδα δεν προέκυψε τώρα στην Πάρο.

Αυτή υπήρχε και θα υπάρχει όσο ζούμε σε καπιταλιστικό σύστημα.

Ωστόσο, η έξαρση της κερδοσκοπίας (όπως είναι η ορθή διατύπωση) που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια δεν είναι άσχετη από επιλογές όπως το Νέο Αεροδρόμιο, έργο που στήριξες με κάθε τρόπο από το ξεκίνημα κιόλας της ιστορίας του. Να μην τα ξεχνάμε αυτά, έτσι; 

 

*Πάλι καλά που βγήκαν τα σωματεία των ναυτικών και επέστησαν την προσοχή στις αρχές για το μπάχαλο που παρατηρείται στον κόλπο της Παροικίας και προειδοποίησαν για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την αναρχία στην αγκυροβόληση και μετακίνηση σκαφών κάθε είδους κοντά στο λιμάνι.

Φυσικά για μένα τίποτα καινούργιο δεν ειπώθηκε, αφού αυτά τα χάλια τα στηλιτεύω εδώ και χρόνια, πλην όμως ματαίως.

Οι αρμόδιοι είναι προσηλωμένοι στην υπηρέτηση του γνωστού παριανού δόγματος:

"κόσμος νάρχεται πολύς κι όλα τ' άλλα να πα να γαμηθούνε"...

 

*Για τα ψώνια που φαντασιώνονται πως είναι εικαστικοί, συλλέγοντας και συρράπτοντας σκουπίδια, τι να πω; 

Τουλάχιστον κάντε ότι κάνετε, αλλά προς Θεού: Δεν χρειάζεται να μας τα πρήζετε κάθε τρεις και λίγο!


*Και μιας και ανέφερα τον Πολάκη.

Αλήθεια, γιατί καμμία κουφάλα της πολιτικής και της πόρνης-δημοσιογραφίας δεν ασχολήθηκε με το "ζουμί" της προχθεσινής του παρέμβασης, που δεν ήταν φυσικά η παρατήρηση προς το κνώδαλο που μόρφαζε υποτιμητικά, αλλά η καταγγελία για πάρτι 1,7 εκ. ευρώ για αναβάθμιση ενός κτιρίου του ΕΣΥ;

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου