Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

ΧΥΔΑΙΑ ΦΙΛΟΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...

 Βγήκαν οι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Υγείας προχθές και μας "ενημέρωσαν" για τα τρέχοντα θέματα που τους απασχολούν.

Ο Μπουμπούκος ήταν αρκετά προσεκτικός και φυσικά προσπάθησε ν' αυτοαμνηστευθεί για το συνεχιζόμενο έγκλημα των εμβολιασμών, δηλώνοντας πως θα άρει τα πρόστιμα στους μη εμβολιασμένους άνω των 60 ετών.

Όμως, δεν μας εξήγησε τι θα γίνει με αυτά που ήδη πληρώθηκαν, αφού μια τέτοια ρύθμιση αν δεν περιλάβει κι αυτά, δια της επιστροφής των χρημάτων στους δικαιούχους, εγείρει σαφώς συνταγματικό θέμα.

Όταν πήρε το λόγο "ειδικός επιστήμονας", πνευμονολόγος μάλιστα, δεν δίστασε να παραπληροφορήσει και να προβεί σε μια απίστευτη δήλωση-λαθροχειρία, την οποία όπως ήταν αναμενόμενο την αναπαρήγαγαν τα πετσωμένα κανάλια, κατά τρόπον ώστε να ανακύψει ευθύνη των ανεμβολίαστων για την πίεση στα νοσοκομεία!!

Δήλωσε, πως το ποσοστό των "ανεμβολίαστων" που προσέρχονται στα νοσοκομεία -όπως και των διασωληνωμένων- υπερβαίνει το 90%!!

Βέβαια, η αλήθεια πίσω από το κραυγαλέο ψέμα -έτσι όπως επικοινωνήθηκε- είναι, πως ως ανεμβολίαστους η καλή αυτή κυρία, θεωρεί όσους δεν έχουν κάνει εμβόλιο τους τελευταίους 6 μήνες, άσχετα αν έχουν τρυπηθεί 2, 3, 4, ή και 5 φορές μέχρι σήμερα!!

Η αποθέωση της επιστήμης!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου