Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Σ.ΚΑΡΓΑΚΟΥ...

 Όταν λίγα χρόνια πριν ο αείμνηστος Σαράντος Καργάκος ισχυρίζονταν πως

«Ζούμε την εποχή εκπούστευσης και εκπουτάνευσης του Εθνους. Σπεκουλαδόροι κίναιδοι διευθύνουν τη χώρα μας».

κάποιοι έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν, εκτός των άλλων  που συνηθίζονται σε τέτοιες περιπτώσεις (ρατσιστή, ομοφοβικό κλπ), υπερβολικό, θεωρώντας πως το φαινόμενο δεν είχε προσλάβει τέτοιες διαστάσεις που να δικαιολογείται τόσο σφοδρή κριτική.

Η εξύμνηση της ομοφυλοφιλίας (για την εκπουτάνευση απαιτείται ειδικό σημείωμα...) και κάθε άλλης παρεμφερούς σεξουαλικής διαστροφής, έγινε πλέον καθημερινό καθεστώς στα ΜΜΕ.

Οι πάσης φύσεως διαμορφωτές της κοινής γνώμης υποκρινόμενοι την προάσπιση των πολιτικών δικαιωμάτων (ποιος αμφισβητεί αυτά τα δικαιώματα άραγε;)  των "διαφορετικών" συνανθρώπων μας, μας υποβάλλουν καθημερινά σε μια απίστευτη πλύση εγκεφάλου, προσπαθώντας την παρά φύση σεξουαλική επιλογή και συμπεριφορά να την βαφτίσουν/καταστήσουν απολύτως φυσιολογική και να την προβάλλουν μάλιστα ως πρότυπο για τη νέα γενιά.

Οποιαδήποτε λέξη, φράση, υπονοούμενο για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, θεωρείται αυτομάτως σεξισμός και ρατσισμός.

Οποιαδήποτε όμως απαξιωτική αναφορά στους φυσιολογικούς (τους επιλεγόμενους στρέιτ) , οποιοδήποτε κήρυγμα μίσους από την πλευρά των "κατατρεγμένων" ομοφυλόφιλων, περνάει στα ψιλά, ή δεν αναφέρεται καν.

Δεν συζητάμε ασφαλώς για τις περίφημες "παρελάσεις υπερηφάνειας" που συνιστούν το άκρον άωτον της χυδαίας προκλητικότητας των "διαφορετικών" έναντι ημών των υπολοίπων. 

Με την εκλογή Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, το πράγμα ξέφυγε τελείως.

Στα πρωϊνάδικα και στα μεσημεριανά, η διαφήμιση της ομοφυλοφιλίας έχει προσλάβει χαρακτηριστικά διδακτέας τηλεοπτικής ύλης, το τελευταίο δίμηνο.

Οποιαδήποτε δραστηριότητα του νέου προέδρου, είτε πολιτική είτε προσωπική, προβάλλεται μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της φιλο-ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδας.

Είπαμε, δεν είπαμε; Υπερβολικός ο Καργάκος! 


Για επιδόρπιο η συγκλονιστική διάλεξη

του καθηγητή φιλοσοφίας Δημήτρη Πατέλη εδώ


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου