Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Τα mRNA εμβόλια σκοτώνουν 2 για να σώσουν 1!

 Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Στίβεν Κερς Διευθύνων Σύμβουλος του Ταμείου Πρώιμης Θεραπείας της COVID-19, στην δημόσια συνεδρίαση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για τα Τρόφιμα και τα Φάρμακα (FDA) της 17ης Σεπτεμβρίου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά:

«Θα εστιάσω στον ‘ελέφαντα στο δωμάτιο’, για τον οποίο κανείς δεν θέλει να μιλήσει. Ότι τα εμβόλια σκοτώνουν περισσότερους απ' όσους σώζουν… Ακόμα κι αν το εμβόλιο πρόσφερε 100% προστασία, και πάλι βλέπουμε ότι σκοτώνουμε 2 άτομα, για να σώσουμε 1 ζωή. 4 ειδικοί έκαναν ανάλυση, με τελείως διαφορετικά στοιχεία, από πηγές εκτός των ΗΠΑ, κι όλοι κατέληξαν στην ίδια περίπου πλεονάζουσα θνησιμότητα σχετιζόμενη με το εμβόλιο. Περίπου 411 θάνατοι ανά εκατομμύριο δόσεων. Αυτό μεταφράζεται σε 150.000 θανάτους.»

Ο Στίβεν Κερς σε άλλη περίπτωση σημειώνει: «Ποτέ δεν είχαμε εμβόλιο στην πρόσφατη ιστορία που σκότωσε 150.000 Αμερικανούς. Το εμβόλιο H1N1 σταμάτησε το 1976 αφού σκότωσε περίπου 32 άτομα. Σήμερα, αγνοούμε όλους αυτούς τους θανάτους, ξεγράφοντάς τους μιλώντας για ‘κακή τύχη’». ACIP comment 8-30-21 (skirsch.com)

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου