Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ;

 Δεν περνάει μέρα που να μην βομβαρδιστούμε από αλλεπάλληλα κύματα παραπληροφόρησης σχετικά με την "πανδημία".

Σούργελα πάσης φύσεως, ψυχοπαθείς "ειδικοί", αποτυχημένοι γιατροί, κολλητοί της εξουσίας, μιζαδόροι σύμβουλοι, προωθητές προϊόντων φαρμακευτικών και άλλες υγιείς δυνάμεις από τον χώρο της "επιστήμης"  και της πολιτικής, συστρατευμένοι στον κοινό στόχο, απαγγέλλουν καθημερινά το ποίημά τους.

Διασπορά τρόμου, ψεύδους και συκοφαντίας.

Κι όλα αυτά γιατί;

Για τον έλεγχο της κοινωνίας και την κονόμα ρε γαμώτο!

Κι όλως τυχαίως, στις θέσεις κλειδιά, οι ίδιοι σχεδόν άνθρωποι που πρωταγωνίστησαν σε άλλα εξίσου ενδιαφέροντα πεδία, στο παρελθόν...

Θυμηθείτε.

1)Είναι οι ίδιοι που "καταδίκαζαν" τον "Χασάπη των Βαλκανίων" Σλόμποταν Μιλόσεβιτς και του απέδιδαν από την "εισαγγελική έδρα" των καναλιών τους εγκλήματα ανήκουστα για την εποχή μας.

2)Είναι οι ίδιοι που δικαίωναν την ανερμάτιστη πολιτική των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή, με αποκορύφωμα τον Πόλεμο του Κόλπου, ο οποίος αιτιολογήθηκε ως επιβεβλημένος λόγω των χημικών όπλων που διέθετε ο Σαντάμ.

3)Είναι οι ίδιοι που δικαίωναν την ωμή συμπεριφορά των "δανειστών" έναντι της Ελλάδας και πανηγύριζαν για το ξεπούλημά της και την μετατροπή της σε Ευρωπαϊκή μπανανία.

Ποια ήταν η αλήθεια όμως;

1)Ο "Χασάπης" Μιλόσεβιτς έστω και μετά θάνατον (περί ψυχρής δολοφονίας πρόκειται, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας), δικαιώθηκε απόλυτα και κατέρρευσαν ως πρόχειρες κατασκευές οι σε βάρος του κατηγορίες λίγα χρόνια πριν.

2)Οι ισχυρισμοί περί χημικού οπλοστασίου του Σαντάμ αποδείχθηκαν σκέτο παραμύθι της Χαλιμάς, ωστόσο οι χιλιάδες νεκροί και τραυματίες, οι εκτοπισμένοι και φτωχοποιημένοι άνθρωποι δεν παρηγορούνται με αυτό.

3)Η ιστορία των μνημονίων αποδείχθηκε μια καλά στημένη και μεθοδευμένη επιχείρηση καταστροφής της Ελλάδας προκειμένου να διαρπαγεί ο πλούτος της και να διασωθεί ταυτόχρονα το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, σύμφωνα με τις εκ των υστέρων κυνικές ομολογίες των σημαντικότερων πρωταγωνιστών εκείνης της περιόδου.

Κι όμως τα ίδια πρόσωπα που διέπρεψαν στο ψέμα και στην χυδαία προπαγάνδα όλα αυτά τα χρόνια για τα ανωτέρω ζητήματα, έχουν αναλάβει στις μέρες μας το θεάρεστο έργο να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε πειραματόζωα, στηρίζοντας με νύχια και με δόντια το εμβολιαστικό αφήγημα.

Και αυτομάτως τίθεται το ερώτημα:

Πόσο ψέμα αντέχει ακόμα ο οργανισμός σου;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου