Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

 Σάλος ξέσπασε προχθές για το συνέδριο που είχε ως αντικείμενο την υπογονιμότητα που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Το χορό έσυραν οι γνωστές φεμινιστικές κλώσες και στη συνέχεια ακολούθησαν πολιτικοί, κόμματα και φορείς.

Στο πλαίσιο της αντίδρασης αυτής, κάποιοι απέσυραν την στήριξή τους, με πρώτη και καλύτερη την ΚΑΤΙΝΑ του προεδρικού μεγάρου, που ανακάλεσε την "αιγίδα της".

Ο λόγος;

 Ήταν λέει προκλητικά σεξιστικό και μειωτικό για την αξιοπρέπεια και την "αυτοδιαχείριση" των γυναικών το διαφημιστικό μήνυμα. 

Όποιο πρόβλημα κι αν υφίσταται, όσο κι αν απειλείται η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, δεν είναι θεμιτό να προτρέπονται, να ενθαρρύνονται οι γυναίκες στην τεκνοποιία.

Προσέξτε, απλά να προτρέπονται, όχι να υποχρεώνονται!

Έψαξαν μάλιστα και βρήκαν ακροδεξιές ιδεολογικές αναφορές σ' έναν εκ των διοργανωτών ιατρών και το έκαναν βούκινο, προκειμένου να ενοχοποιήσουν εκ των προτέρων το ζητούμενο. 

Και ποιοι τα είπαν αυτά;

 Όλα εκείνα τα τσόλια που ισχυρίζονται πως είναι απολύτως νόμιμο και συνταγματικό να υποχρεώνει το κράτος τους πολίτες σε ιατρικές πράξεις παρά τη θέλησή τους και με σοβαρό κίνδυνο ακόμη και να πεθάνουν στο όνομα της δημόσιας υγείας και του δημόσιου συμφέροντος!!! 

Δηλαδή το να προτρέπεσαι σε μια απολύτως φυσική πράξη, νομοτελειακή εκ φύσεως, με στόχο συν τοις άλλοις και την συνέχεια της Φυλής και του Έθνους, είναι πράξη απαράδεκτη!

 Το να σου επιβάλλουν να παίξεις ρώσικη ρουλέτα με πειραματικά εμβόλια την ίδια σου τη ζωή, αυτό είναι όχι απλά θεμιτό αλλά κι επιβεβλημένο για εθνικούς-κοινωνικούς λόγους!

Αυτά τα απίστευτα (κι "επιστημονικά" βεβαίως-βεβαίως) ισχυρίζονται οι πυλώνες του βρωμερού/σαπισμένου πολιτικού μας συστήματος κι εμείς ακόμη καθόμαστε και τους καμαρώνουμε....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου