Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ"

                 

«Το ψέμα έχει κοντα ποδάρια»

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Mε ένα δελτίο τύπου της παράταξής του,ο Δήμαρχος επιχειρεί με 333 λέξεις να ανατρέψει την πραγματικότητα σχετικά με τις αποφάσεις του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου αλλά και τα αποτελέσματα της πολιτικής του στη Παροικιά.
Σχετικά με το δεύτερο δεν χρειάζεται να προσθέσει κανείς τίποτα, αφού μια απλή βόλτα από την παραλία μέχρι τον περιφερειακό της πόλης αρκεί, για να διαπιστώσει την δημοτική απραξία των τεσσάρων ετών που όξυνε στο έπακρο τα προβλήματα της πόλης και δημιούργησε νέα.
Τώρα σχετικά με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
O Δήμαρχος εισηγήθηκε την δοκιμαστική 24ωρη απαγόρευση της κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό από τον ΟΤΕ μέχρι το «Μπουνταράκι», για 10 ημέρες στο διάστημα 20 Ιουλίου με 20 Αυγούστου. Μετά από τέσσερα χρόνια αδιαφορίας, παρά τις συνεχείς αναφορές μας για το θέμα και χωρίς κανένα άλλο μέτρο, θεωρήσαμε την πρόταση αυτή κοροϊδία επικοινωνιακού χαρακτήρα στη «τούρλα του Σαββάτου», που θα δημιουργούσε τεράστια προβλήματα. Αποδεχτήκαμε και ψηφίσαμε την πρόταση Βλαχογιάννη για άμεση ανάθεση κυκλοφοριακής μελέτης για την Παροικιά. Αυτή η πρόταση πήρε 11 ψήφους και η πρόταση Κωβαίου 8. Αν ο Δήμαρχος δεν πείθει τους δημοτικούς συμβούλους με τις προτάσεις του αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Επίσης στο ερώτημα ποιος έχει τοποθετήσει τα μηχανήματα για τη μέτρηση της κίνησης των οχημάτων σε διάφορα σημεία της πόλης, απάντησε ψευδώς, ότι έχει ανατεθεί η εργασία αυτή από τον Δήμο αλλά δεν θυμάται το όνομα του εργολάβου. Την επόμενη ημέρα βέβαια αποκαλύφθηκε ότι τα μηχανήματα είχαν τοποθετηθεί αυθαίρετα για λογαριασμό εμπορικής πολυεθνικής από κάποια εταιρία!!!
Τώρα που είναι «η αλεπού και που τα κρεμαστάρια» το ξέρει μόνο ο δήμαρχος.
Επειδή το πρώιμο προεκλογικό του άγχος τον αναδεικνύει σε οπαδό του «λέγε, λέγε, ψέματα όλο και κάτι μένει», ας αφήσει τις αναφορές στον «γκαιμπελισμό», ιδιαίτερα σε αυτούς που ήταν και είναι θύματα του και πολλοί τον πλήρωσαν στο παρελθόν με την ίδια τους τη ζωή.

Πάρος 15-6-2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου