Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ (ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ!)

 Εν όψει των ευρωεκλογών το τι καραμπινάτες μαλακίες έχουν εκστομιστεί κι έχουν αποτυπωθεί σε έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις ΜΜΕ υπέρ του "οράματος της Ενωμένης Ευρώπης", δεν περιγράφεται.

Μια βόλτα στα φύλλα των "έγκριτων" εφημερίδων, ηλεκ/κων ενημερωτικών σελίδων ραδιοφώνων και  καναλιών θα αποδειχθεί εξόχως διαφωτιστική.

Ο κάθε πικραμένος, υποδυόμενος τον ινστρούκτορα και τον ειδικό επί οικονομικών ή διεθνών θεμάτων, αερολογώντας, μας καλεί να στηρίξουμε δια της συμμετοχής μας στις εκλογές τον υπερεθνικό αυτόν θεσμό γιατί -λένε- αυτός αποτελεί αναγκαστικά το μόνο καταφύγιο κρατών όπως η Ελλάδα!

Αν πάμε πίσω 50 χρόνια και ανατρέξουμε στα κείμενα της παράταξης της Ν.Δ. (υπό την ηγεσία του Κ.Καραμανλή) εμβρόντητοι θα διαπιστώσουμε πως οι τρεις βασικοί λόγοι για τους οποίους μας έχωσαν κακήν κακώς στο ευρωμπουρδέλο, όχι μόνο δεν ικανοποιήθηκαν, όχι μόνο δεν εκπληρώθηκαν οι προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν, αλλά συνέβη το ακριβώς αντίστροφο!

Ούτε οι απειλές της εθνικής μας ύπαρξης εξουδετερώθηκαν στην αγκαλιά των Ευρωπαίων, ούτε διασφαλίστηκε η οικονομική ανάπτυξη της χώρας, ούτε κατακτήθηκε το κοινωνικό κράτος και οι παροχές που απολάμβαναν οι λοιποί "εταίροι" λαοί.

Στο διάστημα αυτών των ετών, υπό τα αδιάφορα βλέμματα των "φίλων συμμάχων και εταίρων", αμφισβητήθηκε και απειλείται στον αίσχιστο βαθμό η εθνική μας κυριαρχία, καταρρακώθηκε και αποδιαρθρώθηκε η εθνική μας οικονομία* με την σχεδιασμένη αποπαραγωγικοποίησή της και καταβαραθρώθηκε το όποιο κοινωνικό κράτος είχε οικοδομηθεί από τον εμφύλιο κι εντεύθεν.

Φυσικά, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά στην τύχη που επιφύλαξαν οι "εταίροι" για τον λαό μας, με τα απανωτά Μνημόνια που στόχο είχαν αφενός να αποτελειώσουν την Ελλάδα οικονομικά, αφετέρου να διασώσουν το ληστρικό τραπεζικό ευρωπαϊκό σύστημα. 

Τόσο μεγάλος είναι ο οίστρος των υπέρμαχων της Ευρωπαϊκής Ιδέας, που δεν αντιλαμβάνονται πως το να έρχονται σήμερα και να αναμασούν τα γλοιώδη και φαιδρά επιχειρήματα της δεκαετίας του 70, θυμίζουν την απόπειρα κάποιου που θέλει να συγγράψει και να  διακινήσει παραμύθια για ηλίθιους.... 

 

*όπως σε πάμπολα κείμενά μου έχω ισχυριστεί, ο σχεδιασμός για την Ελλάδα προβλέπει, αυτή να μετατραπεί σε τόπο ευζωϊας των Ευρωπαίων και Αμερικανών, όπως αυτολεξεί είχε διατυπώσει ο Γ.Α.Π. σε συνέντευξή του σε Γερμανική εφημερίδα το 2010

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου