Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

EKEI ΠΟΥ ΑΝΤΑΜΩΝΕΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

 Δεν περίμενα φυσικά τα τελευταία γεγονότα για να γίνω κοινωνός στα πνευματικά αγαθά της "δημοκρατίας" που μας παρέχει το δυτικοευρωπαϊκό σύστημα.

Έχουν προηγηθεί άλλωστε, δεκάδες μείζονα αλλά και ελάσσονα γεγονότα σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, όπου οι πλασιέ της "δημοκρατίας" έχουν πιστοποιήσει με τον πλέον τρανταχτό τρόπο την ειλικρινή τους αφοσίωση στα "υψηλά ιδανικά" της.

Η.Π.Α. και Ε.Ε. κατάφεραν για μια ακόμη φορά με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στην Μ.Ανατολή να γκρεμίσουν κάθε αυταπάτη για το πραγματικό περιεχόμενο της πολιτικής τους, πέρα από μεγάλα και κούφια λόγια και αναφορές στις "αξίες" του δυτικού κόσμου.

Έτσι, ένα κράτος-πειρατής , όπως το Ισραήλ, που έχει μετατρέψει σε πεδίο βολής όλες σχεδόν τις γειτονικές του χώρες από καταβολής του, όταν αντιμετωπίζει την δίκαια και νόμιμη απάντηση από τα θύματά του, γίνεται αντικείμενο συμπάθειας και συμπαράστασης από τους πλανητικούς νταβατζήδες.

Καταγγέλλοντας το θύμα για το "θράσος" του να απαντήσει στην εγκληματική συμπεριφορά των σιωνιστών! 

Αντί οι ευαίσθητοι "δημοκράτες" να τσακίσουν το κράτος αυτό για τα ειδεχθή εγκλήματα που θα τα ζήλευαν και οι Ναζί, το  συνδράμουν με κάθε μέσο και τρόπο στην διάπραξή τους!!

Επαναφέροντας για πολλοστή φορά στον πραγματικό σκληρό κόσμο του Φασισμού, όσους απερίσκεπτα διατείνονται πως τα Δημοκρατικά καθεστώτα παρά τα όποια "ελαττώματά" τους, είναι προτιμότερα από τα "Αυταρχικά" αντίστοιχα. 

Λες και ο Φασισμός έχει διαβαθμίσεις και δοσολογία... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου