Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ "ΕΙΔΙΚΩΝ"

Με τα διεθνή θέματα έχω ασχοληθεί πάμπολλες φορές κι έχω ξεσκεπάσει την ανοητολογία και την προπαγάνδα ΜΜΕ και "ειδικών", οι δε εκτιμήσεις και προβλέψεις μου έχουν επιβεβαιωθεί πανηγυρικά από την ίδια τη ζωή.

Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασαν κάθε όριο.

Σαν να τους διευθύνει η μπαγκέτα ενός αόρατου μαέστρου, ξεστομίζουν εν χορώ αδιανόητες σαχλαμάρες και ανιστόρητες αιτιάσεις.

Από που να πρωτοπιάσεις.

Μέχρι και την "εισβολή" των "Ρώσων" στο Αφγανιστάν επικαλούνται.

Ναι, χρησιμοποιούν οι "μορφωμένοι" και "εξειδικευμένοι" τον όρο "Ρώσοι", αντί το ορθό Σοβιετικοί, φρασεολογία αδόκιμη και αβάσιμη, αφού μιλάμε για διαφορετικές κρατικές οντότητες, γιατί έτσι επιτάσσει η προπαγάνδα.

Και φυσικά μας  θεωρούν όλους τόσο μαλάκες, που να μην θυμόμαστε τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για την απροκάλυπτη επέμβαση όχι των "Ρώσων", αλλά των Αμερικάνων σε μια κυρίαρχη χώρα η νόμιμη κυβέρνηση (επαναστατική υπό τον Ταράκι, με παλλαϊκή εξέγερση ενάντια στο καθεστώς Νταούντ στις 27/4/78) της οποίας είχε ζητήσει την διεθνιστική συνδρομή των Σοβιετικών.

Θεωρούν όλους μας τόσο μαλάκες, που να μην θυμόμαστε τα όσα έχουν ξεσκεπαστεί για τους ποταμούς ματωμένων δολαρίων και όπλων που χορηγούσαν οι Αμερικάνοι στους ισλαμοφασίστες για να ανατρέψουν την φιλοκομμουνιστική κυβέρνηση, υπό την καθοδήγηση του διαβόητου Αμερικάνου Μπρζεζίνσκυ. 

Η "επέμβαση" λοιπόν των Σοβιετικών είχε σαν αποστολή να βοηθήσει την κυβέρνηση του Μπαμπράκ Καρμάλ ν' αντιμετωπίσει τις άνανδρες επιθέσεις (σε βάρος όχι μόνο στρατιωτικών στόχων, αλλά και πολιτών και υποδομών) των χιλιάδων μισθοφόρων που εκπαιδεύονταν στα εδάφη του γειτονικού Πακιστάν, χώρα υπόδειγμα για τις "δημοκρατικές παραδόσεις" με τη συνδρομή της "προοδευτικής" Δύσης...

Δεν έχω σκοπό ν' αναλύσω τα του Αφγανιστάν σ' αυτό το κείμενο.

Ούτε θα επεκταθώ σε άλλα παραδείγματα που επικαλούνται οι "ειδικοί" για να στηρίξουν το αφήγημα της "κακής Ρωσίας".

Θα απαιτούνταν ολόκληρα κατεβατά.

Ωστόσο, σε αυτή τη χώρα, όσα με μεγάλη προσπάθεια βήματα (και άλματα σε κάποιες περιπτώσεις) προόδου έγιναν, έγιναν την περίοδο του 1980-1989, δηλαδή σε μία μόλις δεκαετία!

Το τι επακολούθησε είναι γνωστό.

Ολική επαναφορά στον άγριο ισλαμοφασιστικό μεσαίωνα των Ταλιμπάν.

Τουλάχιστον αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορούν να περηφανεύονται οι "δημοκράτες" της Δύσης και οι "ειδικοί" που τους υπηρετούν πιστά...

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου