Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ "ΚΑΚΩΝ"...

 Όσους πολέμους έκανε η ιμπεριαλιστική δύση τα χρόνια που ακολούθησαν την πτώση του "υπαρκτού", είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: τις βεβαιωμένες από "ειδικούς" αποδείξεις περί της "κακότητας" του δεχόμενου την επίθεση κράτους.

1)ΙΡΑΚ: Οι ειδικοί, ακόμη κι εκείνοι της Δ.Ε.Α.Ε (διεθνής επιτροπή ατομικής ενέργειας), ενός υποτίθεται αμερόληπτου οργανισμού, είχαν ανακαλύψει πυρηνικά και χημικά όπλα που θα χρησιμοποιούσε ο Σαντάμ στο ... μέλλον. Μετά τον πόλεμο και την παράνομη δίκη και εκτέλεσή του, όχι μόνο δεν βρέθηκε τίποτα, αλλά από κάποιους δυτικούς ομολογήθηκε στεγνά πως είπαν συνειδητά ψέμματα για να πάρουν με το μέρος τους την κοινή γνώμη!


2)ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ: Οι ειδικοί είχαν αποφανθεί με βεβαιότητα περί "εγκλημάτων" του Μιλόσεβιτς (εξ αυτών τον χαρακτήρισαν "χασάπη των Βαλκανίων") και τον φόρτωσαν με έναν σκασμό κατηγορίες (περί γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας κ.α.) και τον έσυραν στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης σε μια δίκη παρωδία και τον καταδίκασαν, όπως ήταν αναμενόμενο. Λίγα χρόνια αφότου έφυγε (τον "έστειλαν" κανονικά δηλαδή...) από τη ζωή ο Μιλόσεβιτς, αποδείχθηκε πως ήταν Αθώος σε σχέση με όλες τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν και δικαιώθηκε πανηγυρικά.

 

3)ΣΥΡΙΑ: Όσες φορές κατηγορήθηκε ο Άσαντ για χρήση χημικών όπλων (πάντοτε με τη συνδρομή των ειδικών), αποδείχθηκε πως όχι μόνο δεν ήταν εκείνος ο δράστης, αλλά ακριβώς αυτοί που τον κατηγορούσαν. Οι τζιχαντιστές τα τυφλά όργανα των δυτικών , οι οποίοι τους τα χορηγούσαν άλλωστε, δεν δίσταζαν να σκοτώνουν αμάχους προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη και να στραφεί κατά του "χασάπη" της Μ.Ανατολής. 


4)ΛΙΒΥΗ. Πόσες κατηγορίες εκτοξεύθηκαν σε βάρος του Καντάφι, προκειμένου να δικαιολογηθεί η απροκάλυπτη και άνανδρη επίθεση σε βάρος της χώρας αυτής; Θυμάται κανείς; Κι όμως παρά το γεγονός πως στήθηκε ολόκληρη επικοινωνιακή υπερπαραγωγή χολυγουντιανού τύπου, όχι μόνο δεν βρέθηκε κάτι το μεμπτό σε βάρος του ηγέτη της Λιβύης, αλλά οδήγησαν τη χώρα σε έναν τρομακτικό εμφύλιο σπαραγμό με χιλιάδες θύματα και σε τριχοτόμηση της χώρας, προσθέτοντας άλλο ένα επίτευγμα στον "Δυτικό πολιτισμό"...

 

Τώρα με το Ουκρανικό μια από τα ίδια. (συνεχίζεται)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου