Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ "ΕΚΘΕΣΕΙΣ"...

Διαφωνώ ριζικά και το δηλώνω σε κάθε ευκαιρία, με τον αναχρονιστικό "θεσμό" της συμμετοχής του νησιού στις περιβόητες τουριστικές εκθέσεις, πιστεύοντας πως δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στους καιρούς που ζούμε στο θέμα της τουριστικής προβολής.
Ταυτόχρονα, επισημαίνω σταθερά την ανάγκη βελτίωσης της πραγματικής εικόνας δηλ. των πραγματικών συνθηκών του νησιού, για τον "πελάτη" που θα αποφασίσει να κάνει τις διακοπές του εδώ.
Φέτος όμως το ζήσαμε κι αυτό!
Η COSMOTE αποφάσισε μεσούσης της τουριστικής περιόδου να πραγματοποιήσει το έργο εγκατάστασης οπτικών ινών στην Αλυκή, προκαλώντας ένα μπάχαλο κυκλοφοριακό, αισθητικό, ατμοσφαιρικό και δεν συμμαζεύεται...
Αλήθεια, αναρωτήθηκε κανείς από τους αρμοδίους που επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί ΤΩΡΑ και όχι πχ. τον Απρίλιο ή τον Οκτώβριο το έργο, ποιες είναι οι επιπτώσεις στην εικόνα μας, επαναλαμβάνω την πραγματική μας εικόνα;
Κι αν ναι τι έπραξαν γι αυτό;
Γιατί αν οι τουριστικές εκθέσεις δεν ωφελούν σε τίποτα όπως επιχειρηματολογημένα ισχυρίζομαι, άλλο τόσο αυτές οι "εκθέσεις"...εκθέτουν ανεπανόρθωτα τους ιθύνοντες!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου