Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Σκοπός των τελευταίων μαζικών πληθυσμιακών μετατοπίσεωνΤεράστιο κύμα πληθυσμιακών μετατοπίσεων από την "Συρία" κατέκλεισε τελευταία τα ελληνικά νησιά. Ωστόσο δεν προορίζονται όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα να παραμείνουν στην Ελλάδα και γ΄ αυτό δεν κατευθύνονται προς την Αθήνα αλλά προς τα Σκόπια, Σερβία , Αυστρία, Ουγγαρία, που παρά την προπαγάνδα πως αυτές οι χώρες ελέγχουν τα σύνορα τους και τάχα δεν περνάει ούτε κουνούπι κατευθύνονται μαζικά για την Γερμανία.

Το επιτυχημένο πείραμα της εισβολής των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα που έθεσε στο περιθώριο την ελληνική εργατική τάξη, κατέστρεψε τα συνδικάτα, αποδυνάμωσε στο έπακρο τις εργατικές οργανώσεις, και χωρίς αντιστάσεις επιβλήθηκε ο εργατικός μεσαίωνας και η νέο σκλαβιά, επιχειρείται να το εφαρμόσουν και στην γερμανική εργατική τάξη, που ακόμα δεν έχουν μπορέσει να της πάρουν πίσω όλες τις κατακτήσεις της.

Ο νεοφασισμός του 4ου ΡΑΙΧ σαν η τελευταία λύση του καπιταλιστικού σύστηματος που καταρρέει, χρειάζεται επειγόντως να πάρει πίσω όλες τις κατακτήσεις της ευρωπαϊκής εργατικής τάξης, στην προσπάθεια τους να δώσουν παράταση χρόνου ζωής, στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, σαν αποτέλεσμα του αδιέξοδου, της θανάσιμης και αξεπέραστης κρίσης στην οποία έχει περιέλθειο καπιταλσμός.

Οι πολυεθνικές για να διατηρήσουν την κερδοφορία χρειάζονται φτηνούς και πειθήνιους εργάτες, να εργάζονται όπως στην Κίνα πάνω από 16 ώρες το 24ωρο για ένα πιάτο ρύζι, όπως Αφγανιστάν και στο Μπαγκλαντές με μισθούς κάτω των 17 και 20 δολαρίων τον μήνα και χωρίς άλλα δικαιώματα. Και αυτό μπορούν να το πετύχουν στο να μετατρέψουν την Ευρώπη σε Ασία με την αθρόα μετακίνηση των φτηνών μεταναστών.

Αυτός είναι ο σκοπός των καθοδηγούμενων τεράστιων διαστάσεων μετακινήσεις των πληθυσμών από τους τάχατες Σύριους πρόσφυγες όπως μας προπαγανδίζουν ενώ είναι από όλες αφρικάνικες τις χώρες του φτηνού εργατικού προσωπικού. Ήρθαν από εμπόλεμες ζώνες μας λένε, αλλά οι περισσότεροι από ότι φαίνονται μιάζουν σαν τουρίστες και είναι ματσό. http://sfairika.gr/site/wp-content/uploads/2015/08/metanastis.jpgΠοιοι πληρώνουν τα έξοδα αυτών των μαζικών πληθυσμιακών μετατοπίσεων;

Η Μέρκελ μας λύνει το πρόβλημα, με το να αναστείλει την συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ.

Στην επίσημη έκθεση του ΟΟΣΑ, αναφέρεται ότι η Γερμανία χρειαζόταν επειγόντως 17.000.000 ξένους εργάτες. Ο αριθμός πρόσφατα άλλαξε προς τα πάνω. Μιλάνε για 30.000.000 αλλοδαπΟΎς και βάλε, που προορίζονται να πάρουν τις θέσεις των ντόποιων γερμανών εργατών.

Ο δήθεν "ανθρωπισμός" όλων των λακέδων του 4ου ράιχ των ΗΠΑ-ΕΕ που μας μιλούν για δυστυχισμένους και απελπισμένους που έρχονται τάχα από μόνοι τους λαθραία για να βρούν μια καλύτερη ζωή, αποδεικνύεται ένα παραμύθι καθώς είναι ένα σχέδιο που οι ίδιοι προωθούν.

Η φασίστρια Μέρκελ μετά την αναστολή της συνθήκης του Δουβλίνου δήλωσε πως οι εισερχόμενοι Σύριοι αλλά και από άλλες αφρικάνικες χώρες αλλοδαποί στην Γερμανία, μπορούν να καταθέσουν αίτημα ασύλου στις γερμανικές αρχές χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψουν στη αρχική χώρα μέσω της οποίας εισήλθαν στην Γερμανία και ΕΕ.

Σύμφωνα με την διαδικτυακή πλατφόρμα πληροφόρησης για ζητήματα ασύλου Asylum Information Database (Aida), Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Μετανάστευσης και Προσφύγων της Γερμανίας (BAMF) εξέδωσε εσωτερικές οδηγίες για την αναστολή ισχύος των διαδικασιών που προβλέπει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Δουβλίνο ΙΙ τάχα για τους "Σύρους" πρόσφυγες...

Κ.ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου