Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΕΝΑ "ΤΟΠΙΚΟ" ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

Πρόσφατα και με συνοπτικές διαδικασίες απολύθηκε από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πάρου (πρώην  Ένωση Γ.Σ. Πάρου) υπάλληλος με υπερεικοσαετή υπηρεσία σ' αυτόν.

Εμείς δεν θα υπεισέλθουμε στις λεπτομέρειες της υπόθεσης, αν και γνωρίζουμε αρκετές από αυτές. Γιατί αυτές συνιστούν το έλασσον θέμα -από την σκοπιά που εμείς το προσεγγίζουμε- στην προκειμένη περίπτωση.

Το μείζον θέμα (πολιτικό και ανθρωπιστικό) που ανακύπτει (πάντοτε κατά την ταπεινή μας άποψη) δεν είναι αυτό καθαυτό το ιστορικό που οδήγησε στην ανεργία έναν οικογενειάρχη, το οποίο μπορεί να κριθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά η εκκωφαντική ΣΙΩΠΗ φορέων και προσώπων του νησιού, οι οποίοι κατά τα άλλα κόπτονται για τα εργασιακά, πολιτικά, ανθρώπινα κλπ δικαιώματα και σε τακτά διαστήματα, εκφράζουν, δηλώνουν και  διαδηλώνουν (και πράττουν άριστα) για την υπεράσπισή τους από την κυβερνητική αναλγησία και την τροικανή ανθρωποφαγική βουλιμία.

Δυστυχώς και περιέργως δεν ακούστηκε κιχ, όταν σε άλλες περιπτώσεις υποπολλαπλάσιου ενδιαφέροντος ξεσηκώνεται θύελλα με δηλώσεις, ανακοινωθέντα και ακτιβισμούς.

Αναμένουμε εξηγήσεις...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου