Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ν.Ο.Π: Παράδειγμα προς μίμηση, που χρειάζεται γενναία στήριξη...

*Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος, που έγιναν στο νησί μας με πρωτοβουλία του Ν.Ο.Π. και στήριξη Περιφέρειας, Δήμου, κ.α.

Τέτοιες διοργανώσεις έχουν πολλαπλά οφέλη ΚΑΙ εκτός αγωνιστικού-αθλητικού τομέα.
Ανοίγουν νέους δρόμους στο χώρο του τουρισμού, ο οποίος εγκλωβισμένος σε παλιομοδίτικες
λογικές, κινούμενος ακόμα στον αστερισμό των σπάταλων και αναποτελεσματικών εκθέσεων εντός και εκτός Ελλάδος, πορεύεται ασθμαίνοντας τον κατηφορικό του δρόμο εδώ και μια οκταετία...

Ο Αθλητισμός -όπως κι ο Πολιτισμός- εφόσον κινούνται σε υψηλό επίπεδο, αποτελούν ισχυρό εργαλείο ΠΡΟΒΟΛΗΣ και ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ενός τόπου.

Και ο Ν.Ο.Π. ευτυχώς για το νησί κινείται σε υψηλότατο επίπεδο!

Ο δήμος ας αξιοποιήσει αυτό το "εργαλείο" επ ωφελεία και του αθλητισμού αλλά και του τουρισμού, αφήνοντας πίσω επιλογές οι οποίες στο μόνο που έχουν αναντίρρητα συμβάλει είναι στην ανάπτυξη, ενός ιδιότυπου τουριστικού ρεύματος "εκπροσώπων", δημοσία δαπάνη...

Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ν.Ο.Π. οι οποίοι δουλεύουν παθιασμένα και προσηλωμένοι στο έργο του-γι αυτό και οι αλλεπάλληλες επιτυχίες!! 

1 σχόλιο:

  1. Είπες την λέξη ΄κλειδί΄Αριστοφάνη . Οι συμπολίτες του ΝΟΠ παραμένουν μεν ενεργοί παριανοί αλλά είναι σταθερά προσηλομένοι, επικεντρωμένοι στο όραμα τους που το πραγματώνουν με έργο και αποτέλεσμα όλοι τους μαζί μέσα στο Δ.Σ. Δεν είναι ξερόλες, γνώστες παντός επιστητού και για αυτό παράγουν επιτυχές έργο. Αυτή είναι η συνταγή και μπράβο τους που την εφαρμόζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή