Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!!!

*Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τον τρόπο σκέψης συμπολιτών μας ,που ενώ διεκδικούν ηγετικές θέσεις και στασίδια, η συμπεριφορά τους είναι χειρότερη κι από λαχαναγορίτη.
Τα κρούσματα φραστικών επιθέσεων σε βάρος Βλαχογιαννικών υποψηφίων,σύμφωνα με καταγγελίες, έχουν αυξηθεί επικίνδυνα τις τελευταίες ώρες και δυστυχώς πρωταγωνιστές σ' αυτά, είναι αυριανοί συνάδελφοί τους στο δημοτικό συμβούλιο.
Από την χορεία των λογοτραμπούκων, δυστυχώς δεν εξαιρείται ούτε η φιλοδοξούσα να γίνει η πρώτη δήμαρχος Πάρου, κ. Πρωτολάτη.
Εμείς απλά θα συστήσουμε ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ . Και κάτι άλλο: όποιος νομίζει ότι η Πάρος είναι, ή θα γίνει τσιφλίκι του,εφόσον κι επειδή εκλεγεί δήμαρχος, να το βγάλει νωρίς από το μυαλό του. Οι απειλές του στυλ "θα δείς τι θα σου κάνω", το μόνο που πετυχαίνουν είναι να  μας τσαντίζουν περισσότερο. Σύντομα θ' αντιληφθούν οι τσαμπουκαλήδες, τι θέλει να πεί ο ποιητής!
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ

7 σχόλια:

  1. Ακομη και ο "μαστορας" του γραπτου λογου της διασταυρωσης να μαθει την εννοια της λεξης υβριζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο λαλιστατος καιπολυγραφοτατος Πινοκιο τι εγινε?Το καταπιε η γη? Λειπει? Μηπως πηγε για μεντες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μεγαλύτερο έργο που έχει αμελήσει η ΔΕΥΑΠ, είναι η μεταφορά των "δημοσιογραφικών λυμάτων" στο ΒΙΟΚΑ της Παροικιάς.
    Στο τέλος θα πάθουμε κανένα τύφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά ρε φιλαράκια θα μείνουμε από λιβάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μυτη του Καρατζα ειναι μεγαλυτερη απο του φιλου του, του Πινοκιο, γιατι γυριζει και λει οτι δεν παιρνει ενα σκασμο λεφτα για την θεση που εχει και δενξ παταει.Ασε τα βουντου και τις ορκομωσιες κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όπως στρώσεις έτσι θα κοιμηθείς. να τους χαιρόμαστε τους εκλεκτούς μας. τώρα όλοι ανήξεροι δηλώνουμε για το φόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή