Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Κάτω στον Πειραιά στο λιμάνι!!

*Η καφρίλα των ναυτεργατοπατέρων συνεχίζεται με τις  "ευλογίες" αριστεράς(φανερά) και εφοπλιστών (παρασκηνιακά)και την μυστηριώδη "διακριτικότητα" της κυβέρνησης και των δικαστικών αρχών.
*Ας ήταν να διαδήλωναν τίποτα γεροντάκια για να αυξήσουν τα ψίχουλα της σύνταξης, θα τους είχαν κάνει τα ΜΑΤ, "εφήβους" από το κυνήγι...
*Αλλά και έφηβοι να έβγαιναν στους δρόμους, όλος ο μηχανισμός προστασίας του "έθνους" και του κράτους, θα είχε τεθεί σε κίνηση, οι δε εισαγγελείς θα είχαν κάνει κόσκινο τη νομοθεσία για να τους βρούν νομικά "πατήματα" και να τους επαναφέρουν στην οικογενειακή θαλπωρή.
*Ο νεοελληνικός συνδικαλφασισμός μπορεί ανεμπόδιστα να συνεχίσει το έργο του, σιγά που θα λάβει υπόψιν του τις νησιωτικές κοινωνίες και τις ανάγκες τους.
Δεν πάνε κι αυτές να γ......νε.Μπροστά στο συμφέρον των εργατών, αυτά θεωρούνται "παράπλευρες απώλειες" που θάλεγε και ο Μπους! Ζήτω οι ταξικοί αγώνες! Ζήτω η αφασία των εργατοπατέρων. Κάτω η λογική! Κάτω η ευαισθησία! Κάτω η νομιμότητα! Κάτω Πετράλωνα, Κάτω Πατήσια, Κάτω χώρες, κάτω στον Πειραιά στο λιμάνι!!

1 σχόλιο: