Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ (ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ)

*Άρχισε κιόλας η εκλογική εμποροπανήγυρις. Ακούγονται πράγματα και θαύματα!
*Ξαφνικά οι ψηφοφόροι του Γλέζου και του Ροκονίδα έγιναν το σκοτεινό αντικείμενο του πολιτικού πόθου των δύο ανταγωνιστών.
*Κι όσον αφορά την πλευρά του Χρήστου, κανείς θα μπορούσε να πεί, εντάξει, φυσικό είναι να γίνει προσπάθεια προσέγγισης.
*Η πλευρά της Γρηγορίας με ποιά καλούδια θα χτυπήσει την πόρτα;
*Η προσβολή στο πρόσωπο του Γλέζου με τον απίστευτο προ εικοσαημέρου εκείνο χειρισμό, πως θα ανασκευαστεί; Αρκεί η προσωπική φιλία; Θα το δούμε.
*Η πλευρά Ροκονίδα θα παραμείνει αμετακίνητη στη γραμμή Παπαρήγα, που ισχύει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!
*Όπως και νάχει πάντως θ' απολαύσουμε άκρως ενδιαφέρουσες κινήσεις στη σκακιέρα του μεγάλου τελικού.

4 σχόλια:

  1. αναροτιεμαι πως θα πλησιάση τώρα η γρηγορια το γλεζο μετα απο εκείνα τα καμόματα. συμφωνώ πως ο ρόκος δεν πλησιάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ χαιδεύετε το κόσμο της αριστεράς. να το κάνετε κι οταν δεν χρειάζεστε το ψηφαλάκι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσύ σαν παλιός μαιμού αριστερός ξέρεις από κολοτούμπες.Αλήθια πόσους ψήφους πήρες σπυράκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας τσούζει ο Καλακώνας και βλέπετε παντού το φάντασμά του.Αφού σ' ευχαριστήσω για τα βαφτίσια και το καινούργιο μου όνομα (σπυράκος) ανορθόγραφε και ανώνυμε βλάκα,έχω να σου πω τα εξής:
    Αν κάποιος μπορεί ν' αποδείξει διαχρονικά την αριστεροσύνη του και τη συνέπειά του, αυτός είναι ο Σπυράκος. Όλοι οι άλλοι είστε χιμπατζήδες και μπαμπουίνοι με το κώλο μονίμως στημένο στο κατεστημένο καιτην μπανάνα της υποταγής στο στόμα. Αυτός με το κολλημένο του μυαλό έχει "πληρώσει" με το παραπάνω την αριστερή ξεροκεφαλιά του. Και μυαλό δεν βάζει.Γι' αυτό κι είναι μονίμως ΑΝΤΙ. Εσύ κι οι ομοιοί σου,που ψηφίζονται, ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ.
    Τις κωλοτούμπες και τις βρώμικες συναλλαγές των αριστερών καπιταλιστών της Πάρου μην επιχειρείτε να τις φορτώσετε σε αγνούς και ακόμα και σήμερα αφελείς ιδεολόγους αγωνιστές.
    Εμείς τιμούμε τον κάθε γνήσιο αγωνιστή ακόμα κι αν έχουμε διαφωνίες μαζί του,πολύ περισσότερο αυτούς που γνωρίζουμε από μικρά παιδιά.
    Τέλος αναφορικά με τους ψήφους, κι αυτοί που πήρε πολλοί είναι.Οι υπόλοιποι ανήκουν στους γλυψιματίες και τους συμβιβασμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή