Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

*Πολλή φασαρία για το τίποτα! Περισσότερα τα ερωτήματα που γεννήθηκαν, παρά αυτά που απαντήθηκαν, από τη συνέντευξη του Μαγκάιβερ στα Ψεύτικα Νέα της Πάρου.
*Μπορεί να μας θυμίσει, σε πόσες και ποιές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου έφερε, έστω και μια φορά οποιοδήποτε θέμα, ειδικότερα δε το θέμα του υγειονομικού αεροπλάνου ο κ. Άφαντος, για το οποίο τώρα αποδείχθηκε λαλίστατος;
*Γιατί άλλοι συνάδελφοί του( Σ.Καλακώνας,Κ.Μπιζάς,Μ.Κωβαίος, π.χ.) είχαν την κακή συνήθεια κάθε τρείς και λίγο να βομβαρδίζουν το προεδρείο με έγγραφες προτάσεις-παρεμβάσεις, ακόμα και για το θέμα αυτό, εκείνος όμως ήταν ΑΠΩΝ για να δώσει τις μάχες, όταν έπρεπε!!
*Τότε, θα μου πείτε, απολάμβανε τα αγαθά της Λούφας και πολιτικής παραλλαγής, που του εξασφάλισε η "κατάσταση", σιγά να μην ασχολούνταν με τέτοιες λεπτομέρειες.
*Τώρα λαύρος ο δικός σου!!
*Η Προσωποποίηση του θράσους!
*Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών δεν είναι, αν είμαι ή νοιώθω παριανός, αλλά αν είμαι ή θέλω να μου συμπεριφέρονται σαν ...μαλάκας
*Και το ΑΞΙΟ συνάφι ξεπέρασε κάθε όριο...
*Πάντως, στελέχη του συνδυασμού της επάρχου, που κατάλαβαν έστω και αργά που "έμπλεξαν", το φυσάνε και δεν κρυώνει. Και ήδη, άρχισαν να παίρνουν αποστάσεις ασφαλείας. Να πούμε κανένα ονοματάκι;;; Έτσι για καφέ και κουβεντούλα!!
*Καβάλη, σιγά, θα σκίσεις κανένα δημοσιογραφικό καλτσόν!!
*Tα μηνύματα από τις μέχρι τώρα ομιλίες της Γρηγορίας, είναι αποκαρδιωτικά!
*Γνώμη μας είναι να τις διοργανώνει σε μπαράκια, για νάχει καλύτερη επαφή με τους ψηφοφόρους της...

2 σχόλια: