Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ:ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!

*Το σπουδαιότερο θέμα των δημοτικών εκλογών, που ήταν η αποστροφή των πολιτών για την πολιτική, ακόμα κι αυτή που αφορά την αυλή, το σπίτι, το σχολείο, τη γειτονιά του, δεν τ' "ακούμπησε" σοβαρά κανείς.
*Ξοδέψαμε πολλή φαιά ουσία για τα κουσούρια, τα ταλέντα και τα χαρίσματα των υποψηφίων και ξεχάσαμε πως οι εκλογές χρειάζονται εκτός από υποψηφίους, ψηφοθήρες, εκλογικές επιτροπές, ψηφοδέλτια και κάλπες και τους ψηφοφόρους!
*Ρε σεις το ψιλιαστήκατε πως βαδίζουμε ολοταχώς προς το Αμερικανίζειν;
Στο τέλος θα καταντήσει να ψηφίζουν οι γονείς, τα παιδιά, οι θείοι,οι θείες, οι παπούδες, οι γιαγιάδες, οι φίλοι, οι κουμπάροι, τα βαφτιστήρια και οι γκόμενες(οι) των υποψηφίων.
*Να μη μιλήσω για την πολυσυζητημένη ιδιότητα του πολίτη. Αυτή την θυμούνται όλοι και κυρίως οι ίδιοι οι "πολίτες" παραμονές των εκλογών. Και αναθεματίζουν για την χαμένη τους ταυτότητα τους πολιτικούς που... οι ίδιοι εκλέγουν!
*Η κρίση χτύπησε εκτός από τους μονίμους κατοίκους της Πάρου και τους μετανάστες.
Τελευταία παρατηρείται αυξητικό ρεύμα επαναπατρισμού, κυρίως  Αλβανικής προέλευσης  μεταναστών, οι οποίοι μετρούσαν αρκετά χρόνια παρουσίας και προσφοράς στο νησί.
Οι δουλειές λιγόστεψαν επικίνδυνα και προτιμούν τη σιγουριά της πατρίδας, παρά το ρίσκο της μνημονιακής Ελλάδας.
*Ο εμπορικός σύλλογος, καλεί τους επιχειρηματίες να συνδράμουν τις προσπάθειες του Δήμου, για την διατήρηση του τουρισμού μας σε υψηλά επίπεδα.
Αυτό θα πεί δουλεύω για το καλό του τόπου, όχι κουραφέξαλα.
*Θα το επαναλάβουμε να το χωνέψουν κι οι πιο γλίτσιδες: Ρε μην γεμίζετε τους χώρους γύρω από τους κάδους με κάθε λογής σαβούρες;: στρώματα, λάστιχα αυτοκινήτων, κουζίνες, κλαδέματα,κλπ.
Το καλύτερο μέσο να συμμορφωθήτε δεν είναι τα πρόστιμα, αλλά ο εγκλεισμός σας σε στάβλους με γουρούνια. Εκεί κάτι θα μάθετε από καλούς τρόπους!

5 σχόλια:

  1. Ο λαλιστατος κατα τα αλλα πινοκιο, ξεχασε την προστατευομενη του στην Αντιπαρο.Την ξεφτιλα τους κανουν οτι δεν βλεπουν και οι συνεχιστες της, νεοεκλεγεντες δημοτικοι αρχοντες.Θα γελασουμε στο τελος οταν φανε και αυτοι τα μουτρα τους.Αυτοι που θα κλαψουν ειναι αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος ειναι αυτος ο πινοκιο που λετε συνεχως ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο διαχειριστης του μπλογκ Φιλελεφθερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΠΕΤΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανοητα πραγματα.Να καταργηθουν οι εκλογες και να πηγαινουμε εξ αρχης στα δικαστηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή