Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

*Το πήρε το "μήνυμα" κι από Κώστο και Λεύκες μεριά η Γρηγορία!
Βλαχογιάννης δαγκωτό!!
Να προσέχει τα "ρεύματα", σέρνονται γρίπες!
*Το παζάρι της υγείας καλά κρατεί, με το αεροπλανάκι στο προσκήνιο: τώρα η Γρηγορία το πλασάρει κάτι σαν οικογενειακό της κληροδότημα, κάτι σαν παιδικό της παιχνίδι!
*Προεξώφλησε, πως από την Δευτέρα κιόλας, το αεροπλάνο θα πετάει και μάλιστα, κάθε μέρα(;)!Αλήθεια, πως και από που τα ξέρει αυτά;
 Κάποιες κακές γλώσσες μιλάνε για βρώμικα παιχνίδια, πίσω ή μάλλον πάνω στη καμπούρα του κοσμάκη, που αγωνιά για την ασφάλειά του, ή μήπως τα ευαίσθητα αυτάκια της δεν άκουσαν τίποτα;
*Ο πινόκιο άρχισε πάλι τα γνωστά του περί έμμισθων καρεκλοκένταυρων κλπ, κλπ,κλπ.
Μπράβο ρε Μπελέγρη!
Επιτέλους βγάλε τα κιτάπια να  μάθουμε  λεπτομέρειες ΚΑΙ για την  Γρηγορία, με τον παχυλότατο μισθό και τα μισοτελειωμένα έργα, να πληροφορηθούμε ΚΑΙ τα "φράγκα" που εισπράττει ο κολλητός σου ο Καρατζάς, για "να τα ξύνει" κανονικά και να παίζει και τα παιχνιδάκια του, βγάλε ΚΑΙ την είσπραξη του αφεντικού σου όλα αυτά τα χρόνια από τις διάφορες δημοτικές δουλειές, για να μάθει ο Παριανός,"Άγιοι Ανάργυροι" εσείς της Πάρου, πόσο ανιδιοτελείς είστε.
*Για σένα δε λέω: ΕΣΥ; Για την Πάρο ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!
*Θα σας μειώσω το νερό, θα σας μειώσω το ρεύμα, θα σας μειώσω το πετρέλαιο, θα σας μειώσω την χοληστερίνη, θα σας μειώσω την πίεση, θα σας μειώσω το ζάχαρο,...η τρελή χαρά της γριούλας. ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ, Φτάνει πια, δε θέλουμε χριστιανή μου άλλες μειώσεις. Αυξήσεις θέλουμε τώρα. Μας έπρηξες!!!
*Προς "θεοσεβούμενη" ΝΕΑ ΠΑΡΟ: Μην βλασφημείτε τα θεία!!
*Προς αθεόφοβη Ωραία Πάρο: Άλαλα τα χείλη των ασεβών!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου