Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ

*Έφτασε στη βρύση της δημαρχίας, αλλά νερό δεν ΑΞΙΟ-θηκε να πιεί.
Και τάδωσε όλα. Στην κυριολεξία!
 "Διόρισε" σε θέσεις του δημοσίου, αφελείς κι εύπιστους κουτοπαριανούς (ρε που τον διάβασα αυτόν τον όρο, που τον διάβασα).
"Έταξε" θέσεις αντιδημάρχων τόσες, όσες δεν έχει όλο μαζί το λεκανοπέδιο Ατικής.
"Έταξε" θέσεις σε δημοτικούς οργανισμούς σε καμμιά εικοσαριά  πολιτικά ξωφλημένους εδώ και πολλά φεγγάρια.
"Πολιόρκησε" μέχρις εξαντλήσεως κάθε μπάρμπα και κάθε θείτσα στα πιο απόμακρα σημεία του νησιού.
Έβαλε τις άσπρες μπλούζες να ψυχαναγκάζουν τους ασθενείς τους για τα ψηφαλάκια!
Έκανε καραγκιοζιλίκια στα εκλογικά κέντρα, με τους "συνοδούς" ψηφοφόρων μέχρι την κάλπη(στις Λεύκες γράφτηκε ιστορία).
"Έπαιξε" με το θέμα του υγειονομικού αεροπλάνου κατά τρόπο προσβλητικό για την νοημοσύνη του κόσμου.
Απείλησε και εξύβρισε διάφορους πολίτες, ακόμη και συμβούλους του Βλαχογιάννη!
*Ο παριανός ψηφοφόρος  είπε ΟΧΙ!
*ΟΧΙ στην επιστροφή στο 1950!
*ΟΧΙ στον Μαυρογυαλουρισμό.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΛΛΟΣΥΝΗ!!!

10 σχόλια:

  1. Τα καραγκιοζιλίκια τα έκαναν επίσης στην Νάουσα με κομματάρχη της δεξιάς και τσιράκι του Βρούτση και στην Παροικιά με στενό συγγενικό της πρόσωπο. Γενικώς ήταν προκλητικοί καθόλη την διάρκεια της ημέρας και συνόδευαν συνεχώς πολίτες αγκαζέ, μέχρι την πόρτα του εκλογικού κέντρου τροφοδοτόντας τους με το "μαγικό χαρτάκι". Αυτό είναι πολιτικός πολιτισμός ή κανιβαλισμός? Εμένα του κουτοπαριανού προσβάλλεται η νοημοσύνη. Θλίβομαι για την κατάντια τους και είμαι ευτυχής που έστω και με 16 ψήφους επικράτησε ο άλλος συνδυασμός, μόνο και μόνο γιατί δεν ανέχομαι η Πάρος του 21ου αιώνα να γυρίσει στο σκοταδισμό του μεσαίωνα. Καλή επιτυχία σε αυτούς που ανέλαβαν το δύσκολο έργο της επόμενης τετραετίας. Οφείλουμε ως Παριανοί να τους στηρίξουμε γιατί έτσι στηρίζουμε το ίδιο το σπίτιμας. Ένας μη α-νάξιος κουτοπαριανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λοιπόν, η ζαριά βγήκε και βγήκε γεμάτη! Τώρα τι το λέω σε σας, που να ξέρετε από τέτοια πράγματα. Κάποιοι θα πηγαίνανε λέει φυλακή και τώρα μπορεί και να τη γλυτώσουνε. Θέλει η π… να κρυφτεί αλλά δεν την αφήνει η χαρά της! Το λοιπόν μάγκες προσέξτε γιατί σας βλέπουνε! Όχι δεν βλέπω φαντάσματα, ούτε τα έχω τσούξει, ούτε τρελός είμαι. Μαλάκας μπορεί να είμαι, αλλά τρελός δεν είμαι, ούτε και γραφικός όπως ίσως κάποιοι σπεύσουν να προδικάσουν.
    Καταρχήν θέλω να πιστεύω πως δεν είστε δημοσιογράφοι, γιατί αν είστε τότε ….(σχόλιο ουδέν, μόνο γέλιο). Κακής ποιότητας προσπάθεια παιδιά. Και βέβαια θα βγείτε και θα πείτε, ρε μάστορα γιατί δεν κοιτάς και στο απέναντι μαγαζί. Και θα έχετε απόλυτο δίκιο. Μόνο που στο δικό σου μου πουλάς «χαλασμένο» πράγμα, σε σένα θα στην πω. Όταν θα πάω και στο δίπλα, θα τα ακούσει και ο διπλανός σου. Το λοιπόν αγαπητοί κύριοι, οι αναλύσεις σας μετά μεγάλης μου λύπης είναι πολύ απλοϊκές, πολύ επιδερμικές και αυτές θυμίζουν αναλύσεις της πλάκας που κατά καιρούς διαβάζουν πολλοί συμπατριώτες μας όταν πάνε για χέσιμο, συγνώμη, στην τουαλέτα ήθελα να πω.
    Κατανοώ την προσπάθεια σας να υπερασπιστείτε της μίας άποψης και εν μέρει το σέβομαι. Μόνο σας παρακαλώ πολύ, κάντε το με λίγο πιο πειστικό τρόπο. Από την μία πετάτε τις αμπελοφιλοσοφίες του Ντιντερό και του Μπιμπερό και από την άλλη παραθέτετε εκθέσεις πέμπτης δημοτικού. Δεν συνάδει το ένα με το άλλο ρε μάγκες.
    Α και κάτι τελευταίο, στην πιάτσα στην Αθήνα ξέρετε τι κυκλοφορούσε για κάποιον εξ ημών; Πως αν κάνεις χειραψία μαζί του τότε τα πρέπει να μετρήσεις τα δάχτυλα σου μη σου λείπει κάποιο! Ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δε θίγουμε, άλλωστε ξέρει καλύτερα από όλους μας αυτός , που με κόπο και ιδρώτα το «έχτισε» το όνομα του. Που να πάρει ο διάβολος έχω ένα κουσούρι, δεν γουστάρω να με δουλεύουν μέσα στην μούρη μου και έχω και αυτή τη παλιό μνήμη μου, που δε ξεχνά.
    Α και για να μη βγει να πει κανένας ηλίθιος το ότι επιτίθεμαι, απειλώ ή δεν ξέρω τι άλλο θα εκλάβει από το συγκεκριμένο κείμενο, θα ήθελα να πω πως δεν έχω κανένα τέτοιο σκοπό. Άλλωστε πολύ ασχολήθηκα. Το δεύτερο κείμενο είναι που γράφω, άντε να στείλω κι ένα απαντητικό, αν βεβαίως αναρτηθεί το παρόν, αλλιώς θα επιστρέψω στη γαλήνη μου.
    Δίχως υπερβολή σέβομαι τον κάθε επαγγελματία, όπως και την προσπάθεια που καταβάλει, έστω κι αν δεν χρησιμοποιεί πάντα και τους πλέον θεμιτούς τρόπους. Το σέβομαι και εν μέρει του δικαιολογώ και τις κουτσουκέλες του. Ειλικρινά, μακάρι με τα σημερινά δεδομένα έτσι όπως διαμορφώθηκαν κάποιοι να ξελασπώσουν. Το λέω και το εννοώ. Άλλωστε κανείς δεν με έχει πειράξει, δεν με έχει ενοχλήσει και θα ήταν άδικο να το ισχυριστώ αυτό.
    Καλή συνέχεια παιδιά και συγνώμη αν έθιξα κάποιους. Κρατήστε το κείμενο, το οποίο μπορεί να σας φανεί σκληρό, άδικο ή δεν ξέρω τι, όμως δεν είναι κακόβουλο. Πιστεύω πως μετά από καιρό ή ίσως και συντομότερα ίσως και να βρείτε σημεία τα οποία να σας φανούν χρήσιμα για τη συνέχεια.
    Να είστε καλά και αν δεν θέλετε να το δημοσιεύσετε δεν θα με πειράξει, άλλωστε σε πρώτη ανάγνωση θα σας φανεί σκληρό και άδικο προς εσάς . Το κατανοώ και το σέβομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δικαίωμα στην έκφραση γνώμης δεν θα σου το αρνηθούμε, παρά το γεγονός ότι είσαι προσβλητικός.
    Ωστόσο αν κάποιος ρέπει προς την αμπελοφιλοσοφία, αυτόν θα πρέπει να τον αναζητήσεις μέσω του καθρέφτη σου.
    Εμείς, έιτε με εκθέσεις της πέμπτης δημοτικού, είτε του γυμνασίου( τις πανεπιστημιακού επιπέδου αυταπόδεικτα τις γράφεις εσύ),παραθέτουμε αλήθειες.
    Να μας συγχωρέσεις που δεν τις λέμε όλες, αλλά σε μία μάχη ασχολείσαι με τον εχθρό κι όχι με το εσωτερικό μέτωπο, ειδικά όταν οι αντίπαλες δυνάμεις είναι υπέρτερες αριθμητικά.
    Ασφαλώς και υπάρχουν σημεία των απόψεών σου που μας βρίσκουν σύμφωνους, αλλά αυτό δεν οφείλεται στην έπαρσή σου, αλλά στην αλήθεια που εκπέμπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι αναρτήσατε το σχόλιο πραγματικά σας τιμά. Το ότι δεν μπήκατε σε διαδικασία αντιπαράθεσης δείχνει ότι το «έχετε» το θέμα. Γιατί λοιπόν δεν το βγάζετε και προς τα έξω; Θα μου πεις ρε μάστορα θα μας κάνεις κουμάντο με το πώς θα διαχειριστούμε τα του μαγαζιού μας; Και σε αυτό θα έχετε απόλυτο δίκιο. Τα παραπάνω που έγραψα απηχούν τις απόψεις μου και μόνο. Τα θεωρείτε προσβλητικά εις βάρος σας και εάν έτσι τα εκλάβατε θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη. Απλώς όμως θα ήμουν ασυνεπής προς τον εαυτό μου εάν δεν τα εξέφραζα και δεν ήθελα να το κάνω.
    Και πάλι σας ευχαριστώ γιατί κάλλιστα θα μπορούσατε να μην έχετε αναρτήσει τίποτε. Από τη στιγμή όμως που δείχνετε πως μπορείτε να λειτουργήσετε κι «αλλιώς» για ποιο λόγο ρίχνετε την ποιότητα και αδικείτε τον εαυτό σας ; Την απάντηση μου τη δώσατε πριν, ότι ο «εχθρός» είναι αριθμητικά υπέρτερος, μόνο που αυτό να με συγχωρέσετε, δεν με ικανοποιεί ως δικαιολογία.
    Παρόλα αυτά την κατανοώ και τη σέβομαι.
    Ειλικρινά χαίρομαι για τις δύο φορές που τα «είπαμε» από το πληκτρολόγιο. Δεν θα σας κουράσω ποτέ ξανά με την έπαρση μου, όπως λέτε (το θεώρησα κριτική, όμως η οξύτητα της ίσως και να παραπέμπει σε έπαρση και όντων να έχετε δίκιο).
    Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας και κάθε επιτυχία στη πορεία σας. Κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε, ίσως από κάπου αλλού.
    Καλό σας απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε κι εμείς και νάσαι σίγουρος ότι αυτό εδώ το βήμα υπάρχει και για τις φωνές που ηχούν γλυκά στ' αυτιά μας και για τις πικρές και για τις "αγριοφωνάρες". Σε κάθε περίπτωση ισχύει η γνωστή αρχή (γαλλικος διαφωτισμός)πως ακόμα κι αν διαφωνώ μ' αυτήν, θ' αγωνίζομαι για το δικαίωμα έκφρασης της γνώμης σου. Μέχρι θανάτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dimitri exeis katantisei grafikos....mazepsou prin ta anebasw ola sto facebook kai prin proxwrisw se alli lysi. egw eimai ....Parianos me @@@@@@ kai ela na mou ta peis apo konta ayta ta paparologimata pu grafeis edw. tha perimenw mexri tis 10 ayrio to prwi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ενα τραγουδακι καταλληλο για την περιπτωση.με αρκετη δοση χιουμορ και οχι κακιας.http://www.youtube.com/watch?v=29KwwcdtpgU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ μαφιόζικο το στυλάκι που λανσάρεις αδερφέ μου. Τάχουμε κάνει πάνω μας ψιλά χοντρά.
    Δύο συμβουλές θα σου δώσουμε
    Συμβουλή πρώτη:δεν κάνεις για νονός, ούτε της νύχτας, ούτε της κολυμβήθρας.Και στο τσαμπουκά ατύχησες και στην ονοματολογία.
    Συμβουλή δεύτερη:μάθε να γράφεις ελληνικά κι ας είναι γραφικότητες και παπαρολογίες. Θα σε στηρίξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. που θα γινει η συναντηση να ερθω να δω κι εγω?απαντησε γρηγορα σε παρακαλω γιατι τελειωνει το τελεσιγραφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. exeis agxos palikari mou e? min agxwnesai... tha to matheis

    ΑπάντησηΔιαγραφή