Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

*Θυμάστε το φλεβάρη του 2007 το φοβερό χαμό που ξέσπασε με αφορμή την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλίο του θέματος της αδειοδότησης του ΑΤΛΑΝΤΙΚ;
*Για την ιστορία να σας πούμε πως η απόφαση αυτή, που ούτως ή άλλως υπήρξε αρνητική, ήταν συμβουλευτικού-γνωμοδοτικού χαρακτήρα και όλα τα λεφτά θα παίζονταν στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού συμβουλίου έπειτα από λίγες ημέρες.
*Ποιός ξιφουλκούσε εκ των υστέρων, με άρθρα και σχόλια σε εφημερίδες και μπλογκ κατά της αδειοδότησης αυτής της επιχείρησης -που σημειωτέον ήταν εν λειτουργία όταν έκανε εσωτερική επέκταση- καταγγέλοντας τον ένα και μοναδικό δημοτικό σύμβουλο (Καλακώνα Σπύρο) που πήρε ξεκάθαρη και σαφή θέση υπέρ, συνδέοντας το μέλλον της επιχείρησης με αυτό της πολύπαθης ΄Ενωσης.Α.Σ.;
*Τα κείμενα εκείνα που ήταν διανθισμένα με μπόλικη αντικαπιταλιστική-αντιμονοπωλιακή φρασεολογία και προφήτευαν-ανέλυαν τα καταστροφικά αποτελέσματα πάνω στην τοπική αγορά από την ύπαρξη τέτοιων μονάδων, τα έχει κανείς κρατήσει για ενθύμιο;
*Αν τα έχει κρατήσει λοιπόν, ας τα στείλει στον απίστευτο αυτόν άνθρωπο, που μας θεωρεί όλους πολύ μαλάκες, να τα αναρτήσει δίπλα στις διαφημίσεις του νέου και κατά πολύ (ΑτλάντικΧ4) μεγαλύτερου σούπερ μάρκετ που φιγουράρουν στη βιτρίνα του προσωπικού του μπλογκ....

*Η νέα δημοτική περίοδος κρύβει πολλές κι ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.
Τα "τσακάλια", οι "ύαινες", οι "κόνδωρες" κι άλλα δευτερεύοντα αρπακτικά της πολιτικής ζωής του τόπου μας, περιφέρονται με χαρακτηριστική νευρικότητα.
Περιμένουν το πρώτο σημάδι κόπωσης ή αδυναμίας για να εφορμήσουν και να σκυλεύσουν το σώμα της δημοτικής  εξουσίας, πριν αυτό καταστεί ...πτώμα!
Αυτά περί συμφέροντος του λαού και άλλα κολομεγλυφάτα είναι ο φερετζές της πολιτικής π....άς τους και να πάνε να τα πούν εκεί που υπάρχουν ακόμη κορόιδα.
*Ο καϊλές τους ήταν, είναι και θα είναι η καρέκλα και τα στασίδια. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ!

*Όσοι πιστεύουν πως με βρισιές και άλλες απρέπειες θα κάμψουν το ηθικό μας, είναι βαθειά νυχτωμένοι.
 Εμείς θα κρίνουμε αν και πότε θ' αποχωρήσουμε. Μέχρι τότε (πότε;) θα μας λουστούνε!!!

19 σχόλια:

  1. Αναδρομικα! Ευρηματικος τιτλος!Ειναι οπως λεμε μουντζωνοντας, παρτα να μην στα χρωσταω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ.ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι έχετε άδικο:
    το ΟΝ στο οποίο αναφέρεστε και το συνάφι του, είναι αποδεδειγμένα υπερασπιστές της διαφθοράς, του δικαίου, της κακοδιοίκησης κ.λ.π. τόσο που απορώ ,γιατί ο Παριανός Λαός δεν τους ανακηρύσσει σε προστάτες του παρά τους έστειλε στην αντιπολίτευση( τόσο αγνωμοσύνη).
    Σας θυμίζω και εγώ, ότι πριν από δυο περίπου χρόνια τα εν λόγω ΟΝΤΑ απασχολούντο να ανακαλύψουν πολέμιους και εχθρούς του υγειονομικού πτητικού μέσου (που θα αντικαθιστούσε το Κ.Υ) υβρίζοντας και σπιλώνοντας,ανακηρύσσοντας ταυτόχρονα εαυτούς σε σωτήρες και προστάτες ,εξαργυρώνοντας την άγνοια και τον πόνο γιαγιάδων και παππούδων ( έναντι πινακίου ψηφαλακίων όπως αποδείχτηκε ), τους φανταστικούς πολέμιους τους κατατρόπωσαν όπως αυτοσαρκάζονται.Το αεροπλανάκι όμως δεν πετάει και το κάνουν γαργάρα ακόμη και τώρα που θυμήθηκαν πάλι το Κ.Υ. Αλήθεια μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται το αεροπλανάκι , αλλά τι ρωτάω μήπως πλήρωσε ο Παριανός Λαός ένας μόνο πλήρωνε άρα έχει το δικαίωμα να κάνει το χόμπυ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανωνυμε 8.09!! την ωρα που εγραψες το σχολιο σου ενα σοβαρο περιστατικο ταξιδευε για αθηνα.
    με το αεροπλανο; οχι βεβαια.με ελικοπτερο.
    παλι χασαμε το αεροπλανο stop............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eγώ συμφωνώ με τον 7.36 και με τον 8.09 και υπενθυμίζω σε όσους έχουν κακή μνήμη.
    Τρία πρόσωπα στοχοποιήθηκαν και λοιδωρήθηκαν απαίσια,σε μια προσπάθεια να πειστεί ο παριανός λαός για την "αναγκαιότητα" απόκτησης του αεροπλάνου και την "ματαιότητα" της διεκδίκησης καλύτερων υπηρεσιών υγείας στο έδαφος.
    Τους αναφέρω με σειρά προτεραιότητας,ανάλογα με την λάσπη που δέχτηκαν.
    ΚΑΛΑΚΩΝΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
    ΑΛΙΦΙΕΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ
    ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ.
    Κοινός παρανομαστής των τριών ο χαρακτηρισμός
    "ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ"!!
    Προσπάθησα τότε να διαμαρτυρηθώ σε κάποιο τοπικό μέσο για την όλη κατάσταση,αλλά τσάμπα ο κόπος μου.
    Δύο επώνυμες επιστολές που έστειλα καθώς και όλες οι προσπάθειες να βγω στο ραδιόφωνο απέβησαν άκαρπες.Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι έγινε συμπολίτες? Ασχολείστε ακόμα με αεροπλανάκια και κέντρα υγείας που δεν έχουν διασώστες, ασθενοφόρα και γιατρούς? Γιατί δεν πηγαίνετε στο Νοσοκομείο των 40 κλινών? Δεν είδατε ότι τελικά η διεκδίκηση καλύτερων υπηρεσιών υγείας των προαναφερόμενων θεωρητικών της δημοκρατίας είχε ως σωτήριο αποτέλεσμα την κατασκευή και λειτουργία της υπερσύγχρονης νοσοκομειακής μονάδας στο νησί μας! Τι σημασία έχει πια ότι δεν έχουμε ιπτάμενο και επίγειο ασθενοφόρο, αφού το νοσοκομείο είναι μια πραγματικότητα!!! Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι, που έχετε και τα μούτρα, παπαρολόγοι να ευλογάτε και τα γένια σας, ότι έχετε την αποκλειστικότητα της διεκδίκησης υπηρεσιών υγείας στο νησί! Πηγαίνετε να τα πείτε στους ασθενείς που πηγαίνουν στο Κ.Υ με ταξί και δεν βρίσκουν γιατρό ούτε σε φωτογραφία!!! Ενημερώστε τον αχάριστο κοσμάκη που θυμήθηκε πάλι το Κ.Υ να πηγαίνει στο νοσοκομείο της Πάρου που με τόσο κόπο διεκδικήσατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://taxalia.blogspot.com/2011/01/blog-post_6166.html

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_5620.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://oreaparos.blogspot.com/2011/01/blog-post_4696.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 12:19.Παρά το γεγονός ότι "ξέφυγες" πολύ φραστικά και κανείς άλλος δεν θα αναρτούσε το σχόλιό σου, εμείς σε φιλοξενούμε.
    Αν έχεις συμβάλει εσύ ή κάποιος άλλος "γνωστός" σου με όποιο τρόπο στην διεκδίκηση βελτίωσης του τομέα της υγείας στο νησί, ευχαρίστως να σε ακούσομε, όπως και τους άλλους σχολιαστές.
    Δυστυχώς ακολουθείς την πεπατημένη των γνωστών αποβρασμάτων που όχι μόνο παπαρολογούν χωρίς να έχουν βάλει ένα πετραδάκι πάνω στ' άλλο, αλλά σκυλοβρίζουν κι αυτούς που δουλεύουν και παράγουν έργο.
    Τέλος τα καραγκιοζολαικίστικα περί απολογίας στούς ασθενείς να τα πείς στον εαυτό σου και στους όμοιούς σου που ή αδιαφορούν ή υπονομεύουν κάθε προσπάθεια για την πρόοδο της Πάρου, κρίνοντας τους πάντες από την ασφάλεια της μαλακοκαναπεδοσύνης τους με τον φραπέ ανά χείρας. Περαστικά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΕΖΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟ?
    ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν σε παίρνω στα σοβαρά ανώνυμε (12:19)σαχλαμάρα.
    Είναι εξίσου παράλογο να το κάνω όταν ενοχοποιείς ενεργούς πολίτες για την ανεπάρκεια των κρατικών υπηρεσιών;
    Άξιος ο μισθός σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ φίλε μισθωτέ 12,19 με το άρθρο σου αυτό κατηγορείς τον εαυτό σου και καλά κάνεις, όμως τι σου φταίνε οι άλλοι και τους κατηγορείς.Είσαι μέρος του προβλήματος του Κ.Υ. ,εσύ τι έχεις κάνει γι αυτό; Οι άλλοι σε πείσμα της ειρωνείας σου έστισαν νοσοκομείο 40 κλινών με θέα για να απολαμβάνεις από εκεί την φραπεδιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαγορεύεται αυστηρά η ονομαστική αναφορά στους εχθρούς της Πάρου.
    Θα προκαλέσεις εγκεφαλικά επισόδια σε ανεγκέφαλους Αριστοφάνη.πρόσεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝ πραγματικα θελαμε το νοσοκομειο θα το ειχαμε. Αλλα καλυτερα δεν ειναι τωρα? πως θα περνανε την ωρα τους οι ανεγκεφαλοι που βριζανε αυτους που τουλαχιστον το προσπαθουσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. έπεσε έξω ο καζαμίας σου Αρίστο.
    Γέμισε ο τόπος ενεργούς πολίτες νωρίτερα από την πρωταπριλιά.
    Που έβοσκαν όλοι αυτοί και σου την πέσανε απότομα ρε μεγάλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο "εκτροφέας" τους τα είχε έγκλειστα στο μαντρί.
    Πρόσφατα τα αμόλησε και έγιναν ελευθέρας βοσκής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σπυρος καλακωνας σημαινει αγριο τσουξιμο κε γι αυτο τον πολεματε τσογλαναρεοι αλλα που αυτος δεν μασαει με τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή