Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!!

Αγαπητοί φίλοι είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε μία σημαντική ανακάλυψη,
η οποία θ' αλλάξει τον ρού όχι μόνο της εθνικής, αλλά και της παγκόσμιας ιστορίας.

Η επιστημονική-ερευνητική ομάδα μας έπειτα από μελέτες, έρευνες και πειράματα πολλών μηνών, απομόνωσε το γονίδιο που μπορεί να θωρακίσει τον ανθρώπινο οργανισμό απέναντι σε κάθε  ψυχική πάθηση και να του δώσει την ενέργεια και την ορμή ν' αντιμετωπίζει θετικά και τις πλέον αρνητικές καταστάσεις.

Η επιστημονική-κωδική του ονομασία του είναι filelelegris-belefterus/666/w.c. και ήδη η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα είναι σε συναγερμό, προκειμένου να συλλέξει όσα περισσότερα δεδομένα μπορεί, για την τεράστια αυτή ανακάλυψη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που δώσαμε σήμερα στους αρμόδιους φορείς, το γονίδιο αυτό χορηγούμενο σε Έλληνες μισθωτούς, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, περαιωμένους μικροεπαγγελματίες και άλλες ασθενείς οικονομικά τάξεις, τους κάνει ν' αντιμετωπίζουν την οικονομική κατάσταση σαν πανηγύρι και το μνημόνιο σαν την ωραιότερη εμπειρία της ζωής τους.

Στο 98% των περιπτώσεων μισθωτών, στο ερώτημα αν δυσανασχετούν με τις περικοπές των μισθών, αυτοί απάντησαν ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να παραχωρήσουν τουλάχιστον άλλους πέντε μισθούς προκειμένου να μειωθεί το χρέος.
Στο 98.9% των περιπτώσεων μικροεπαγγελματιών και στο ερώτημα αν τους ενόχλησε η περαίωση, αυτοί απάντησαν πως θα επιθυμούσαν να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα!! 

Έρευνες διεξήχθησαν και σε τοπικό επίπεδο.
Στην περίπτωση της Πάρου, αποδείχθηκε πως η χορήγηση του εν λόγω γονιδίου, σε κάνει να πιστεύεις πως στις δημοτικές εκλογές νικητής ήταν η Γρηγ. Πρωτολάτη και όχι ο Χρ.Βλαχογιάννης.
Παρατηρήθηκε εμμονή των "ασθενών" στην ανάγνωση συγκεκριμένου μπλογκ, πρωί, μεσημέρι, βράδυ επί μακρόν, χωρίς διαλείμματα και παύσεις με συνακόλουθες παραισθήσεις και σεξουαλικές φαντασιώσεις.
Τα πλήρη αποτελέσματα θα δοθούν στη δημοσιότητα μόλις πάρουμε τις απαραίτητες εγκρίσεις από τους εμπλεκόμενους κρατικούς φορείς (ΕΟΦ, ΕΦΕΤ, κλπ)

10 σχόλια:

  1. Μήπως η επιστήμη βρήκε και το γονίδιο του ΠΙΝΟΚΙΟΥ σε ποια κατηγορία ανθρωποφάγων ζώων ανήκει?
    Διότι το εν λόγω ΟΝ ( ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΝ)ποτέ δεν διασταυρώνει, ( είναι βλέπετε τόσο σίγουρος από τα ζώα που τον πληροφορούν) που το θεωρεί υποτιμητικό να επαληθεύσει τα ζώα. Αλλά μάλλον επειδή και ο ίδιος ανήκει σε κάποια κατηγορία ζώων ( ας με συγχωρήσουν αυτά τα ζώα)θεωρεί ότι οφείλει να τα υπερασπισθεί με κάθε τρόπο και με οποιοδήποτε κόστος εις βάρος των ανθρώπων και της Πάρου που τον ανέχεται και τον ταΐζει.
    Τον εν λόγω δημοσιογράφο (ΟΝ) δεν το είδα να δείχνει και την ίδια ευαισθησία για τις ανθρώπινες ζωές ( π.χ όταν κάποιο παιδί κινδύνευσε σε πισίνα ξενοδοχείου το καλοκαίρι το έκανε μόκο,( υπάκουσε προφανώς σε προστάτες της κατηγορίας του ).έχω και άλλα ας μείνουμε όμως στο παρακάτω. Προφανώς επειδή αισθάνεται ότι ανήκει στην κατηγορία ζώων και επειδή ο θεός τα έπλασε για να τρέφονται οι άνθρωποι μάλλον φοβάται και ο ίδιος και απεφάσισε να υπερασπισθεί με αυτό τον τρόπο ( το συμπαθέστατο άλογο). Φαντάζεστε να το ήξερε το άλογο ότι έχει τέτοιο προστάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν τον χαρισουμε στην παγκοσμια επιστημονικη κοινοτητα λετε να μας σβησουν το χρεος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εκτιματε το χιουμορ του.Με αυτα που γραφει γελαν και τα μουλαρια.Αφηστε τον να κανουμε συκωτι απο τα γελια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν παιζεσαι αδερφακι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τ αλογο , τ αλογο ομερ πριονι.Πεινα τους επιασε και δεν γλυτωνει. Αχ ρε χαλια.Καταντια, να μας κανει ο βουκεφαλας ρεζιλι στο πανελληνιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανενα χωνευτικο για τους ερμους τους πακιστανους ρε παιδια.Τοσες γατες και σκυλους αλλα και το αλογο που φαγανε, να χωνεψουν! Το λογαριασμο στην ωραια Παρο και τον πινοκιο παρακαλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το γεγονος ειναι οτι το κοριτσι μας την εκανε.Γιατι δεν μιλαει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακουστηκε πως ο Κωστας ειδε τον πινοκιο να τρωει εναν πακιστανο.Ξερετε κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αντι να τρωνε αλογα και μουλαρια καλυτερη λυση θα ηταν να τρωνε γαιδουρια διποδα κατα προτιμηση.απο τετοια υπαρχουν αρκετα.θελουν να μας διδαξουν ηθικη της πολιτικης τρομαρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οσο κουφο κι αν ακουγεται ο παλιος ερωτας πινοκιο με κωστα ξαναζεσταινεται.
    δεν διαφερουν και πολυ στις μηχανοραφιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή