Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

*Βγήκε ο φον Καρατζάς (ένας εκ των  "αδελφών  Ντάλτον" του δημοτικού συμβουλίου)με ιλουστρασιόν φυλλάδιο να μας "ενημερώσει" για το ΧΥΤΑ.
*Δεν γνωρίζουμε από που προέρχονται τα χρήματα για τις σκουπιδοεκδόσεις του, ένα είναι σίγουρο όμως: έχει πολλούς τόνους θράσος το άτομο!!
*Και καλά Γιωργάκη με τη σχολική επιτροπή (την γνωστή) δεν είδες, δεν άκουσες, δεν ξέρεις αν και μέλος της. Στα σκουπίδια ποιός είναι ΕΜΜΙΣΘΟΣ πρόεδρος, ο δήμαρχος  ΕΣΥ, ή η γειτόνισσα;
* Στο δρόμο του Γιωργάκη κι ο  Ευριππίδης, με ανατύπωση του γνωστού πρωτοσέλιδου καπηλοδημοσιεύματος για το υγειονομικό αεροπλάνο.
*Η δημιουργική πολιτική εν δράσει.
*Όταν έλεγε πως θα "γυρίσει σελίδα" η Γρηγορία δεν μας εξήγησε τη φορά.
Εννοούσε με τον ευρωπαικό ή τον αραβικό τρόπο;
*Τα γνωστά ρουφιανολαμόγια της τελευταίας στιγμής ανέλαβαν δράση: διαδίδουν αθλιότητες σε βάρος του Καλακώνα, τον οποίο ούτε σε φωτογραφία δεν μπορούν να κοντράρουν.
Δεν βάλανε μυαλό και πάνε γυρεύοντας...
*Πάντως αν κάτι θάχει να θυμάται ο παριανός πολίτης μερικά χρόνια μετά, θάναι το υψηλό επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης...ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑ!!!

2 σχόλια:

  1. το Σπύρο θα τον βλέπουνε στον ύπνο τους.
    Τους τάχωσε με το φτυάρι χθες και προχθές.
    Δεν έχουνε τα γκατς να τα βάλουνε τετ α τετ μαζί του και προσπαθούν με πουστιές να τον φρενάρουνε.Α βρε κακομοίρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι ομως κουλτουριάρηδες, ο Σπυράκος πήρε τα "τέτοια" του κι αυτοί δικαιώθηκαν από τους ψηφοφόρουςποιός είχε τελικά το δίκο με το μέρος του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή