Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Έχουν καταπαραμυθιάσει το κόσμο οι μητέρες τερέζες-δημοσιογράφοι περί της προσφοράς του Άφαντου ( Ευριππίδη Ακάλεστου αν προτιμάτε) στο λαό της Πάρου και άλλα γλυκανάλατα.
Σε μια κανονική δημοκρατία, όπου τα αυτονόητα δεν θα ήταν ζητούμενα, όπως στην σημερινή Ελληνική, κανείς δεν θα τολμούσε να εκβιάζει ηθικά και να τρομοκρατεί υποσυνείδητα τους πολίτες πατώντας πάνω στην ανασφάλειά τους, επιχειρώντας να αποσπάσει την ψήφο τους, σαν "αντάλλαγμα" για "έξτρα" υπηρεσίες, που υποτίθεται ότι προσέφερε ένας εκλεγμένος εκπρόσωπός τους.
Η αθλιότητα της προεκλογικής συνέντευξης-διαφήμισης (γιατί δεν έγινε ας πούμε, δύο μήνες  πριν ρε ανιδιοτελή παλληκάρια;)ενός υπό κανονικές συνθήκες καθαιρεθέντος δημοτικού συμβούλου (επαναλαμβάνω σε δημοκρατίες με αυτοσεβασμό) που ανάμεσα στις τόσες ανακρίβειες, δεν υπήρξε η παραμικρή αιτιολόγηση της τριετούς(!!!) σχεδόν απουσίας από το σώμα και σχεδόν ολοκληρωτικής(!!!!) από δημοτικές επιτροπές, μάλλον σαν επιστέγασμα μιας θρασυτάτης συμπεριφοράς φαντάζει παρά σαν έκπληξη!
Πέρα από την πρόκληση να επαναζητά την ψήφο του παριανού(για να την  κάνει άραγε τι;), ιδιαίτερα του πάσχοντος (σ' αυτόν κλείνει πονηρά το μάτι), καμμία ένδειξη ενοχής για το φοβερό μπουρδούκλωμα που προκάλεσε το αεροπλανάκι στο θέμα των αεροδιακομιδών,με τον ίδιο να παρακολουθεί τα γεγονότα από το υπερπέραν...σαν να μη ξέρει τίποτα για το...φόνο.
Σε κατάλληλο χρόνο θα του θυμίσουμε τα γεγονότα με λεπτομέρειες. Θα του υπενθυμίσουμε τις ανοίκειες επιθέσεις του κατά συναδέλφων του, ιδιαίτερα μάλιστα του Σπύρου Καλακώνα, ο οποίος δικαιώθηκε κατά τρόπο πανηγυρικότατο και για τις θέσεις του και για τις προβλέψεις του.
Επί του θέματος όμως, άκρα του τάφου σιωπή,  ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΑΞΙΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ. Κι όταν λέμε επί του θέματος, ξέρετε τι εννοούμε.Κι ας κάνετε την πάπια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου