Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

"ΑΘΩΟΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ"....

 Όσο πυκνώνουν τα περιστατικά βίας, ιδιαίτερα εκείνα μεταξύ ανηλίκων, τόσο το θράσος και η προκλητικότητα των υπεύθυνων για την κατάσταση αυτή διογκώνεται.

Πολιτικοί, γιατροί, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, ΜΜΕ και όλο το κακό συναπάντημα "αναλύουν " το φαινόμενο ωσάν να μην έχουν καμία ευθύνη, καμία εμπλοκή με αυτό.

Κι όμως είναι αυτοί που με τα "μέτρα" κατά του κοροϊδοϊού διέλυσαν το νευρικό σύστημα των κανονικών ανθρώπων, είναι αυτοί που εισήγαγαν κι επέβαλαν την ιδεολογία του εχθρού/συνανθρώπου, του συνανθρώπου/κινδύνου, διχάζοντας την κοινωνία σε "σώφρονες" και "αρνητές" είναι αυτοί που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εξυμνούν και αποθεώνουν ακατάσχετα κάθε μορφής βία (ακόμα και μέσα από την "μουσική"), είναι αυτοί που δηλητηριάζουν τις ψυχές των ανθρώπων (ειδικότερα των νέων) με όλα τα τοξικά υλικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να αναπαράγουν και να ανακυκλώνουν αυτήν την βία, μέσα από την καθημερινή προβολή της, χύνοντας βεβαίως κροκοδείλια δάκρυα γι αυτήν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου