Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

*Επειδή τα παπαγαλάκια της νεοταξίτικης ατζέντας δεν χάνουν το κουράγιο τους, ακόμη κι όταν τα σχέδια των εξουσιαστών της οικουμενικής διακυβέρνησης αποκαλύπτονται, θέτω μια ερώτηση κρίσεως.

Γιατί συνέπεσε η απόσυρση από το προσκήνιο της "πανδημίας" με την  "εισβολή Πούτιν" (έναρξη του δεύτερου γύρου του πολέμου το σωστό) στην ανατολική Ουκρανία;

Το θέτω το ερώτημα, παρόλο που μάλλον μοιάζει αμφίβολο το κατά πόσο έχουν νιονιό να καταλάβουν την ερώτηση.

*Δεν περνάει βδομάδα και να μην κάνει και κάποια μαλακία το σάψαλο που παριστάνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Αυτή τη φορά λίγο έλειψε να δαγκώσει κοριτσάκι στην πλάτη, αφήνοντας σύξυλους τους αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος.

Μέχρι την επόμενη φορά -αν δεν φάει τα μούτρα του σε καμιά σκάλα αεροπλάνου- που Κύριος οίδε τι θα αποφασίσει το θολωμένο του μυαλό από την Άνοια...

*Τόσος κόπος, τόση προβολή για μια συνέντευξη που δεν κόμισε τίποτα καινούργιο όσον αφορά στις θέσεις της "Λ.Συσπείρωσης".

Κι όταν λέω νέο, εννοώ να μας εξηγήσει, πέρα από τα νεφελώματα των "διεκδικήσεων", με ποιο συγκεκριμένο τρόπο θα αναστραφεί η τραγική κατάσταση στο νησί.

Με ποιο χειροπιαστό τρόπο θα μπει ένα φρένο στο ξεσάλωμα της "ανάπτυξης".

Με ποιες αποφάσεις θα σταματήσει η λεηλασία της Παριανής υπαίθρου.

*Να δείτε που με τη φόρα που έχουν πάρει Μάρκος και Κώστας, στο τέλος οι υποψήφιοι που θα έχουν ανακοινωθεί θα ξεπεράσουν κατά πολύ τον απαιτούμενο αριθμό.

Για να μη σας πω, πως μπορεί να μπερδευτούν και να ανακοινώνει ο ένας υποψηφίους του άλλου στο τέλος.

*Η τουριστική περίοδος κορυφώνεται, η κίνηση στους δρόμους απίστευτη, ωστόσο τα βαρέα οχήματα συνεχίζουν ακάθεκτα το έργο της πρόκλησης συμφόρησης.

Μήπως κι εδώ απαιτείται "διεκδίκηση" παίδες;

*Ο όρος "από την ίδια πολιτική μήτρα" εισήχθη στον τοπικό δημόσιο διάλογο από την αφεντιά μου. Μόνο που εννοούσα λίγο διαφορετικά πράγματα, από αυτά που βολεύουν τους αντιγραφείς... 

*Όλοι οι φωστήρες της "διεθνούς ανάλυσης" έχουν να λένε για την ικανότητα του Σουλτάνου να διαπραγματεύεται με τους πάντες και στο τέλος να παίρνει αυτό που θέλει.

Αυτό που δεν λένε είναι πως εκτός από τον Σουλτάνο στη σύνοδο υπήρχε κι ένα γιουσουφάκι.

Ποιο να ήταν άραγε;


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου