Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

 *Δεν γνωρίζω πόσοι από σας το αντιληφθήκατε, αλλά δεν έχει περάσει ούτε δεκαήμερο από τότε που με περίσσιο θράσος ο Μπιλ Γκέιτς, ο γνωστός νονός των αντι covid εμβολίων (και όχι μόνο) παραδέχθηκε πως έκανε λάθος στην προπαγάνδα του και πως αυτά ήταν τελικά εξαιρετικά επικίνδυνα.

Είπε και άλλα πολλά εξίσου ανατριχιαστικά, τα οποία απεκρύβησαν από τα συστημικά ΜΜΕ και τα "αψέκαστα" μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το σίγουρο είναι, πως η μόνη χώρα στην οποία υπάρχουν ακόμα μαλάκες που επιμένουν στο 'αψέκαστο" αφήγημα είναι η Ελλάδα.

 

*Δυστυχώς η νησιωτικότητα δεν είναι άγνωστη μόνο στην Ν.Δ, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ και σε κάθε κόμμα με μνημονιακές "περγαμηνές" αγαπητή Μαρία.

Αν η νησιωτικότητα ήταν η πυξίδα για το κόμμα σου, πολλά θα ήταν διαφορετικά σήμερα στα νησιά μας, όταν του δόθηκε η ευκαιρία να πράξει τα αυτονόητα.

 

*Έγινε λέει η μοιρασιά των θέσεων  στο λιμάνι της Αλυκής.

Που έγινε, πως έγινε (με ποια κριτήρια δηλαδή) και από ποιους έγινε, παραμένει μυστήριο, με τις φήμες απλώς να κάνουν πάρτυ.

Είπαμε, ένα έργο που περίμεναν εδώ και πολλά χρόνια οι κάτοικοι του χωριού, οι έχοντες σχέση με την θάλασσα τουλάχιστον, κατάντησε να γίνει αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης από τα ξεφτέρια του λιμενικού ταμείου.

Όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, εν κρυπτώ...


*Δεν ξέρω αν με γελούν τα μάτια μου, αλλά το σκηνικό με τα δεκάδες ενοικιαζόμενα άρχισε πάλι να στήνεται παντού στο νησί, με τους Αρμόδιους και τους Αριστογείτονες, απλώς να κοιτούν.

Θα μου πείτε υπάρχουν και σωστοί επιχειρηματίες, όπως π.χ. ο Παύλος ο Χανιώτης (το καλό να λέγεται και να επιβραβεύεται!) στο χωριό μου, που επέλεξε να βρει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης των οχημάτων του, αντί να τα παρατάσσει και να εκμεταλλεύεται δημόσιο χώρο.

Αλλά είπαμε, αυτές είναι εξαιρέσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου