Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΗΨΗ ...

 Θα ήταν θεία αφέλεια να πιστεύει κάποιος πως το σκάνδαλο Καϊλή και σια αποτελεί ένα μεμονωμένο κρούσμα διαφθοράς αξιωματούχων σε υψηλό -στο υψηλότερο για την ακρίβεια- επίπεδο της Ε.Ε.

Αντίθετα, το σύνολο των κομμάτων και των πολιτικών που ενστερνίζονται τον ευρωμονόδρομο, είναι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο διασυνδεδεμένοι με χρηματοδοτικά προγράμματα και απολαμβάνουν αποδοχών που για τον μέσο πολίτη φαντάζουν απρόσιτα.

Τρώνε δηλαδή με χρυσά κουτάλια!

Αυτή η σχέση εξάρτησης από τα κονδύλια που διατίθενται είτε με νόμιμο, είτε με πλάγιο τρόπο (λέγε με ΜΚΟ!!) είναι που ενισχύει τον φανατισμό των αποδεκτών τους υπέρ της "αναγκαιότητας" να συνεχιστεί η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει και στις καλύτερες μαφιόζικες "οικογένειες", το σύστημα δεν επιτρέπει παρασπονδίες, δεν αφήνει χώρο για παρεκτροπές.

Η μασαμπούκα πρέπει να τελεί υπό το άγρυπνο μάτι και την έγκριση του συστήματος.

Κάθε μαλακία πληρώνεται. Πολύ περισσότερο όταν αυτή μετριέται σε μερικά εκατομμύρια πετροδολλάρια.

Και μην γελιέστε. Τα όσα αποκαλυφθούν θα γίνει προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να κουκουλώσουν την γενικευμένη σήψη του ευρωπαϊσμού...

1 σχόλιο:

  1. Αριστο, Επίσης προτείνω πιθανό, Τελικό Μουντιάλ, Κροατία - Μαρόκο,(τα παιδια του Πολέμου με τους Κουρσάρους της Casablanka) και με επίσημους προσκεκλημένους τους "φερόμενους αδιάφθορους" της ΕΕ.....αυτοί μωρε, που είναι υπό κράτηση, μαζί με την ΕΥΑ (Ευανθία ή Ευαγγελία? λέω τώρα εγώ!)...το βρήκα Εύα Ευδοξία (Ευ+Δοξα) Καϊλή https://www.evakaili.gr/eva/ ...δεν έπεσε η ιστοσελίδα, ακόμα?.....εμείς πέσαμε από τα σύννεφα , ετσι?....εκπρόσωπος του Ελληνικού-Ευρωπαϊκού Λαου γαρ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή