Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ...

Από την αρχή της "πανδημίας" παρατηρείται το εκπληκτικό φαινόμενο, από τη μια να στηλιτεύονται και να διακωμωδούνται οι περισσότερες αποφάσεις των κυβερνώντων -πάντοτε κατόπιν εισηγήσεων των "ειδικών"- από την άλλη να θεωρείται ιεροσυλία και σκοταδισμός η αμφισβήτηση του κεντρικού αφηγήματος, της ιδεολογικής ραχοκοκαλιάς δηλαδή του ιδιότυπου ολοκληρωτισμού που αυτό συνεπάγεται κι εντέλει επιβάλλεται!

Και στη βάση αυτής της αντίφασης αναπτύσσεται μια πρωτοφανής πολεμική από κοινού ορθοδόξων και "διαμαρτυρομένων", ενάντια στους "αρνητές", με το επιχείρημα του "επιστημονισμού".

Αιχμή της ιδεολογικοκοινωνικής πολεμικής αποτελεί ο εμβολιασμός με τα πειραματικά εμβόλια της BigFarma, μέθοδος που πλέον έχει αποκαλυφθεί πόσο, όχι απλά ατελέσφορη είναι, αλλά άκρως επικίνδυνη.

Κυριολεκτικά θανατηφόρα!

Κι ενώ για παράδειγμα απαξάπαντες διακωμωδούν το "επιστημονικό" μέτρο απαγόρευσης της μουσικής, καθόσον όπως έχει αποδειχθεί ο ιός χρησιμοποιεί τις νότες ως ιπτάμενα οχήματα μετάδοσης, υπάρχουν ανόητοι που θεωρούν πως ένας εμπνευστής/εισηγητής ενός τέτοιου μέτρου μπορεί να έχει σώας τας φρένας και να είναι αξιόπιστος στις λοιπές εισηγήσεις του!

Δεν θα επεκταθώ άλλο, αφού τα έχω ξαναγράψει κι άλλες φορές.

Αυτό που έχω να παρατηρήσω κλείνοντας, είναι πως πολύ επικινδυνότερος από έναν δόλιο εξουσιαστή είναι κάποιος που αμφισβητεί τα πάντα εκτός από τον πυρήνα της εξουσιαστικής λογικής και πρακτικής!!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου