Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ.

 Σε ανακοίνωσή σας σχετική με τον εμβολιασμό ανάμεσα στ' άλλα (τα περισσότερα των οποίων με βρίσκουν σύμφωνο) ισχυρίζεστε πως 

(βλ.).

 

Τον ισχυρισμό σας αυτό τον έχετε κάνει μάλιστα και τίτλο της ανακοίνωσης.

Φυσικά αυτό δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια.

Είναι εφεύρημα των νεοναζί κυβερνώντων όχι μόνο σε εθνική, αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα, θέση που αναιρεί και ακυρώνει όλο το ιατρικό-πολιτικό-νομικό οικοδόμημα από τη λήξη του Β'παγκοσμίου πολέμου κι εντεύθεν, που περιγράφει-θεσμοθετεί τις διαδικασίες της εφαρμοσμένης ιατρικής και περιγράφεται σε διεθνείς συνθήκες και εθνικά συντάγματα.

Το εμβόλιο (το όποιο εμβόλιο που έχει υποστεί τη βάσανο της επιστημονικής έρευνας) μπορεί ν' αποτελεί κοινωνικό αγαθό, αλλά ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ είναι καθαρά ατομική υπόθεση, ατομική επιλογή.

Ο ανωτέρω ισχυρισμός σας, στην ουσία αποτελεί την ιδεολογική βάση, το ηθικό άλλοθι για την επιβολή της υποχρεωτικότητας, ανεξάρτητα από τα αν αυτή σας βρίσκει αντίθετους.

Δεν μπορεί να επικαλείσαι την κοινωνική αναγκαιότητα (πως εκφράζεται η περιβόητη αλληλεγγύη, θέτοντας μήπως σε κίνδυνο στη ρώσικη ρουλέτα του πειραματικού εμβολιασμού τη ζωή σου για το καλό των "άλλων";) σε επίπεδο ρητορικό και να την αμφισβητείς σε επίπεδο εφαρμοστικό, για μια διαδικασία καθαρά ατομικού χαρακτήρα με πλήθος ιδιομορφίες (όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι...) και απρόβλεπτες συνέπειες στην υγεία ή και την ίδια την ύπαρξη των ανθρώπων.

Ατυχής ο τίτλος, ο οποίος παρά τις καλές προθέσεις, προσφέρει επικοινωνιακό πάτημα στα αυταρχικά/εγκληματικά σχέδια των κυβερνώντων...


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου