Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΙΑΝΑ

Περιπλέκεται απίστευτα το προεκλογικό κουβάρι, μετά την ανακοίνωση -μέσω δημοσιεύματος στη "Φωνή της Πάρου"- της πρόθεσης του Χ.Βλαχογιάννη να ηγηθεί -εκ νέου- ψηφοδελτίου  στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Η απόφαση του Μ.Κωβαίου να ηγηθεί κι εκείνος ψηφοδελτίου, ουδόλως δείχνει να επηρεάζεται από το γεγονός αυτό, στηρίζεται μάλιστα στο επιχείρημα, ότι ξεκίνησε τις ζυμώσεις αρκετά νωρίς, όταν στον ορίζοντα δεν προέβαλε ούτε σαν πιθανότητα μια καινούργια υποψηφιότητα Χ.Βλαχογιάννη και με τις "ευλογίες" μάλιστα, του τελευταίου.

Στο χώρο της αντιπολίτευσης, η Γ.Πρωτολάτη ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο συνδυασμό, συναντώντας όμως αυτή τη φορά, μεγαλύτερα εμπόδια και δυσκολίες στη συγκρότησή του, αφού ένα τμήμα του προηγούμενου επιτελείου της έχει πλέον κατέβει από το τρένο της "ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ".

Το ΚΚΕ/"Λαϊκή συσπείρωση" σίγουρα θα επιδιώξει την αυτόνομη κάθοδο, αφού εδώ και δύο τετραετίες έχει εγκαταλείψει την παλαιά γραμμή των ευρύτατων συνεργασιών κι έχει επιλέξει το μοναχικό δρόμο της "ιδεολογικής" καθαρότητας και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σαφέστατα ενισχυμένος από τις γενικότερες εξελίξεις, επιδιώκει να σχηματίσει ψηφοδέλτιο με ονόματα από ολόκληρο το ιδεολογικό φάσμα, στοχεύοντας σε ποσοστά που θα του επιτρέψουν την συμμετοχή στον "τελικό" της δεύτερης Κυριακής, αφού εκλογή από την πρώτη με το υφιστάμενο σκηνικό δεν πιθανολογείται ούτε σαν ...απωθημένη σκέψη.

Άντε και "καλό βόλι" παιδιά!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου