Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ (ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ)

*Οπως φαίνεται αυτές οι δημοτικές εκλογές θα εισφέρουν στο γαλαξία των ανεκδότων φοβερά κομμάτια. Πήγε που λέτε μοναχικός καβαλάρης-υποψήφιος (ΜΚ-Υ) να πείσει επιφανή συμπολίτη (Ε.Σ) μας να μετάσχει στο ψηφοδέλτιονίκης (μέχρι στιγμής διαθέτει το χαρτί που θα πάει θα βρεθούν και τα ονόματα) και ανατροπής που κατεβάζει και έγινε η εξης στιχομυθία. Μ.Κ-Υ:
έχω πλήρη συνδυασμό, αλλά επιθυμώ την συμμετοχή σου γιατί είσαι άξιος, μπλα,μπλα,μπλα,-τα γνωστά.Ε.Σ.: καλά αφού είσαι πλήρης πως θα χωρέσω; Μ.Κ-Υ: έλα εσύ και θα βγάλω κάποιον να πάρεις τη θέση του! Ε.Σ: Ναι και ποιός μου εγγυάται πως αν βρείς κάποιον καλύτερο δε θα βγάλεις εμένα να του δώσεις τη θέση μου:Κάγκελο ο Μ.Κ-Υ!
*Που στο διάβολο φαντασιώνεται και επιμένει στις γνωστές του παπαριές ο Δραγάτης περί διαρροής στελεχών αδυνατώ να καταλάβω.Μάλλον βλέπει το φυλλορόημα της Γρηγορίας και αυθυποβάλλεται στην ιδέα πως βλέπει Βλαχογιάννη .Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια
*Τέτοια μεγαλοψυχία δεν τη περίμενα .Τελικά πείστηκε ο Κοτσώνης και ψήφισε την αίτηση για το εμπορικό λιμάνι.Πως τόλεγε η ΕΔΚΠ κάποτε ; Θα υπηρετήσουμε την  Πάρο και όχι σκοπιμότητες; Σπουδαία!
*Κάποιος μας ενημέρωσε ότι η μπάρα στη γέφυρα του Συρίγου ακόμα άφτιαχτη παραμένει.
Μήπως το επαρχείο περιμένει να γίνει το επόμενο ατύχημα για να ανασκουμπωθεί, ή περιμένει να πάρει το θέμα πάνω του ο "ανύπαρκτος" δήμος; Ρωτάμε , δεν είπαμε τίποτις δηλαδή!
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου