Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Που αποσκοπούν οι ψευδείς ειδήσεις των ελληνικών ΜΜΕ για την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα;

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η κατάρρευση της γέφυρας Morandi στη Γένοβα ήταν κι αποκάλυψη για το πως συντονίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο τα ΜΜΕ κι ειδικότερα τα "ελληνικά" με την δημοσιογραφική πορνεία, που έγινε πλέον ανίατη ασθένεια.
ΟΛΑ τα ελληνικά ΜΜΕ, τόσο τα πλήρως ελεγχόμενα από την κυβέρνηση, όσο κι αυτά της δήθεν "αντιπολίτευσης" στρατεύτηκαν στη διάδοση ψευδών ειδήσεων (fake news) αναφορικά με το έγκλημα που συντελέστηκε στη Γένοβα.
ΟΛΑ τα ελληνικά ΜΜΕ επισήμαναν: "Οργή κατά της ιταλικής κυβέρνησης στις κηδείες... επευφήμησαν τον πρόεδρο της ιταλικής δημοκρατίας Ματαρέλλα", συνοδεύοντας το ρεπορτάζ με πετσοκομμένα στην κυριολεξία κι επιλεγμένα προσεκτικά αποσπάσματα βίντεο.
Τι και γιατί αποσιώπησαν... σωστότερα λογόκριναν, διαστρέβλωσαν, ψευδολόγησαν:


1) Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ιταλικής Δημοκρατίας η κηδεία θυμάτων -κι η Ιταλία έζησε με την τρομοκρατία, τη μαφία πολλές δολοφονίες, σεισμούς, νεοφασιστικές σφαγές- μετατράπηκε από χιλιάδες λαού σε μια λαϊκή επικρότηση ιταλικής κυβέρνησης. Η δύο αντιπρόεδροι της νέας ιταλικής κυβέρνησης, ο Di Maio και ο Salvini αποθεώθηκαν στην κυριολεξία από το...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου