Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑΠ

Σας ενημερώνουμε ότι χθες, 12/08/2018 και ώρα 23:00, υπήρξε μεγάλη βλάβη στον κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό της Παροικιάς. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των συνεργείων της Δ.Ε.Υ.Α.Π. και των Συνεργατών της, έγινε εφικτή η αποκατάσταση της ζημιάς περί τις 04:00 σήμερα το πρωί. Αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα το άδειασμα του δικτύου και την εξάντληση των αποθεμάτων που υπήρχαν στις δεξαμενές. Οι ποσότητες αυτές δεν είναι δυνατόν να αναπληρωθούν τις επόμενες ημέρες, δεδομένης και της υπερβολικά μεγάλης ζήτησης των τελευταίων ημερών.

Έτσι, θα υπάρξουν προβλήματα με την επάρκεια του νερού στην ευρύτερη περιοχή της Παροικιάς. Ειδικότερα, θα υπάρξουν διακοπές στις περιοχές από Παρασπόρο μέχρι Λειβάδια και από Κρωτήρι μέχρι Καμάρες.

Παρακαλούνται όλοι να συμβάλλουν στην εξομάλυνση του προβλήματος, χρησιμοποιώντας νερό μόνο για τις βασικές ανάγκες τους. Απαγορεύεται για τις επόμενες 7 ημέρες κάθε είδους πλύσιμο εξωτερικών χώρων, αυτοκινήτων από ιδιώτες και επαγγελματίες, όπως επίσης και το γέμισμα δεξαμενών από το νερό του δικτύου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.



Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου