Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ...

*Είναι να μη συμβεί η "στραβή".
Τότε ξεσπαθώνει το σύμπαν.
Μέσα στο σύμπαν και κάποιοι -πολλοί τοιούτοι- που "διετέλεσαν", αλλά περί άλλα ετύρβαζαν, καθόσον διατελούσαν...
Κάπως έτσι "απολαμβάνουμε" τους πασοκογενείς αξιωματούχους του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρονται απαξιωτικά (με αφορμή τα δραματικά γεγονότα στο Μάτι) στο κακό χθες (μέρος του οποίου υπήρξαν βεβαιότατα και οι ίδιοι) να καταφέρονται με σφοδρότητα στο πελατειακό κράτος(!) που έστησαν οι προηγούμενοι(;;;) να καταχεριάζουν την πολιτική συναλλαγή (πρωταθλητές όντες οι ίδιοι...) να σπάνε το ένα πίσω από το άλλο τα ρεκόρ αμοραλισμού και χυδαιότητας.
Αλήθεια ωρέ τσογλανοκωλοπαιδαράδες, ΕΣΕΙΣ τι κάνατε την εποχή που συνέβαιναν όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά που με ευκολία σήμερα καταγγέλλετε;
Μήπως από το πολύ βόλεμα και την ατέλειωτη μασαμπούκα είχατε το ακαταλόγιστο;

*Η φωτιά που ξέσπασε αρχές του καλοκαιριού σε υπαίθριο γιουσουρούμ στο έμπα της Αλυκής, ευτυχώς δεν είχε σοβαρές συνέπειες για την ευρύτερη περιοχή.
Το ερώτημα είναι γιατί στον ίδιο χώρο άρχισε να δημιουργείται η ίδια και χειρότερη "πυριτιδαποθήκη" και καμία Αρχή δεν κουνιέται αποτρεπτικά;
Πέρα από το ακαλαίσθητο του πράγματος, πέρα από την αυθαίρετη κατάληψη δημόσιου χώρου που χρησιμεύει ως πεζοδρόμιο σε μια εξαιρετικά επικίνδυνη διασταύρωση (σιγά να μην ασχοληθεί η "υψηλότητά" τους με τόσο ταπεινά πράγματα...), τι προσδοκά άραγε η συντεταγμένη πολιτεία μας προκειμένου να παρέμβει;
Να μπει νέο μπουρλότο και να απειληθεί η περιοχή με ολοκαύτωμα;

*Η αποστροφή στην ανακοίνωση της Μαρίας που αναφέρεται στην ανυπαρξία πισίνων στο δ.δ. Αγκαιριάς, μάλλον υπήρξε προϊόν διαβολικού χιούμορ εκ μέρους της.
Γιατί η δεν έχει ιδέα για τα του χώρου που εκπροσωπεί ή στο βωμό της πολιτικής σκοπιμότητας μας κάνει πλάκα.
Αγνοεί ακόμη κι αυτή που βρίσκεται (ολυμπιακών διαστάσεων) μόλις σαράντα-πενήντα μέτρα πλησίον της επιχείρησής της;

*Για το Αγροκήπιο τα έχω γράψει και τα έχω ξαναματαγράψει.
Άλλωστε η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά ενδεικτική της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζονται τα ζητήματα σε αυτό το νησί και κυρίως αποκαλυπτική για το πως αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι πολιτικοί μας εκπρόσωποι, αυτό που αποκαλούμε "συνέχεια του κράτους".
Απλά για την ιστορία θα επαναλάβω πως την πρόταση για ανέγερση σχολικών μονάδων (βρεφονηπιακού σταθμού και νηπιαγωγείου η οποία έγινε μερικώς αποδεκτή) στο χώρο, την κατέθεσα στο δημοτικό συμβούλιο σε μια εποχή που "προβάδισμα" είχε η δρομολόγηση δημιουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων (γήπεδα τένις, μπάσκετ, 5χ5 κλπ) και ο προσανατολισμός ήταν προς την κατεύθυνση των "χώρων αναψυχής"
Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου