Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Για κάθε 2 που βρίσκουν δουλειά στην Ελλάδα θα πρέπει να χαθούν άλλοι 5 ηλικίας 20-54 χρονών.

«Παραλάβαμε ανεργία 27%, σήμερα βρίσκεται στο 19,5%», αναφέρει σε τweet του o πρωθυπουργός τονίζοντας ότι «η μείωση της ανεργίας κάτω από 20% για πρώτη φορά μετά το 2011, αποτυπώνει την αλλαγή σελίδας που έχει συντελεστεί στην ελληνική οικονομία». Πρόκειται για ένα ακόμη μεγάλο ψέμα. Ανάλογο μ’ εκείνο της λεγόμενης πλήρους απασχόλησης επί καθεστώτος Χίτλερ.
Στην Ελλάδα σήμερα ισχύει ένας μόνο σιδερένιος νόμος: ο θάνατός σου, η ζωή μου!
Πρόκειται για τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεται να μειώνεται η ανεργία στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία η ανεργία ως ποσοστό εμφανίζεται να βρίσκεται στο 20,2% τον Απρίλιο του 2018. Κι όλοι αυτοί που μας οδήγησαν σ’ αυτή την εθνική και κοινωνική τραγωδία εμφανίζονται να επαίρονται για τη μείωση της ανεργίας.
Κορίτσια, έρχεται η ανάπτυξη!
Να λοιπόν η ανάπτυξη. Η άνοδος του ΑΕΠ και η μείωση της ανεργίας. Και πάνω σ’ αυτούς τους πιο απατηλούς απ’ όλους του δείκτες της οικονομίας, εξαγγέλλεται η επιτυχής έξοδος από τα μνημόνια και το λαμπρό μέλλον της ελληνικής οικονομίας. Μπούρδες! Και μάλιστα άξιες για Νόμπελ Οικονομίας, ή τουλάχιστον για καθηγητική έδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου