Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

"ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΨΗΛΑ"...

Αποτέλεσμα εικόνας για ξενοδοχειο πανδροσος παροικια παρος φωτο

Μην ανησυχείτε φίλοι μου.
Δεν το γύρισα στη διαφήμιση.
Κι ούτε πρόκειται.
Απλά δημοσιεύω φωτογραφία του δημόσιου χώρου μπροστά από το ξενοδοχείο "Πάνδροσος" και κάτω από τον εφαπτόμενο δρόμο, που έχει παρθεί -ποιος ξέρει πόσο- παλιά και δεν προσβάλλει την αισθητική κανενός για να τονίσω τη διαφορά με το σήμερα.
Γιατί η σημερινή εικόνα και την αισθητική προσβάλει και την υγιεινή και φυσικά δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν.
Σε όλη την έκταση που βρίσκεται μπροστά από το εικονιζόμενο ξενοδοχείο και μόλις  40-50 μέτρα από τη βιτρίνα του Δήμου Πάρου, τα σκουπίδια και τα μικρο-μπάζα έχουν την τιμητική τους.
Και δυστυχώς εδώ και μερικούς μήνες που αναπαύονται τα παλιά και προστίθενται τα νέα, φαίνεται δεν έχουν γίνει αντιληπτά από τους δημοτικούς μας άρχοντες και να μαζευτούν.
Έτσι χθες το σούρουπο που πήγα να απολαύσω το μοναδικό στον κόσμο ηλιοβασίλεμα της Αγίας Άννας (ποια Οία και σαχλαμάρες!) μετά από ένα σχεδόν μήνα τα ξανα-βρήκα στα πόδια μου.
Την εξήγηση για την απαράδεκτη κατάσταση πιθανώς να την δίνει η απάντηση που μου έδωσε σε σχετική ερώτηση (μα δεν τα βλέπει κανείς τους;) κάτοικος της περιοχής και παλιός αυτοδιοικητικός :
Αυτοί όταν περπατάνε δεν κοιτάνε ούτε μπρος, ούτε κάτω, ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Κοιτάνε μόνο ψηλά και αγναντεύουνε... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου