Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΤΟΥΣ "ΑΛΛAΖΟΥΜΕ" H ΒΟΥΛΙAΖΟΥΜΕ!!!

Τελικά αποδείχθηκε διαχρονικά προφητικό το κεντρικό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ κατά την εκλογική αναμέτρηση του 2009, ...
Μόνο που σήμερα τίθεται επιτακτικότερα κι αναφέρεται στους ίδιους τους εμπνευστές του...

Αφού μας καταταλαιπώρησαν με αλλεπάλληλα κύματα μέτρων και μεταρρυθμίσεων-απορυθμίσεων, αφού οι ίδιες πια οι λέξεις έχασαν το νόημά τους κι αφού κατάντησε κι ο πλέον φιλόδοξος και πολλά υποσχόμενος για το μέλλον δελφίνος από "Μπένι" να καταντήσει ο ΜΠΕΝΙ ΧΙΛ της πολιτικής, οργανώνουν το σύγχρονο κοινωνικό Άουσβιτς (με Γερμανική "τεχνογνωσία") προεξοφλώντας και τα θύματα για τα προσεχή πέντε χρόνια...

Τα  ψέμματα που ειπώθηκαν από τους ίδιους κι από τα κοπρόσκυλα που πλασάρονται ως ειδικοί (του κώλου μια και από όσες προφητείες έχουν κάνει πανάθεμα κι αν έχουν σε κάτι πέσει μέσα) και χρυσοπληρώνονται για να "τα ξύνουν" κανονικά στα υπερπολυτελή τους γραφεία-ανάκτορα, σε μια προσπάθεια να θολώσουν τα νερά και να κατατρομοκρατήσουν τον Έλληνα πολίτη, δεν είναι δυνατόν να μετρηθούν.

Η επιβολή της εγκληματικής τους πολιτικής βοηθήθηκε φυσικά κι από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ κύρια των τηλεοπτικών, που δίκην εισαγγελέα δίκαζαν και καταδίκαζαν κοινωνικές  και επαγγελματικές ομάδες σε ηθικό κατ αρχήν και στη συνέχεια σε οικονομικό θάνατο, αποδίδοντάς τους την ευθύνη-ενοχή για το κατάντημα της χώρας!!

Οι ίδιοι άνθρωποι που κρατάνε το τιμόνι της Ελλάδας εδώ και τρεις δεκαετίες και την πετάνε από ξέρα σε ξέρα, ισχυρίζονται πως θα την οδηγήσουν επιτέλους σε ασφαλές λιμάνι.
Δεν μας πληροφορούν φυσικά αν το καράβι θα φτάσει με τους επιβάτες του, ή θα χρειαστεί να τους αδειάσουν ως αχρείαστο έρμα στο φουρτουνιασμένο ωκεανό της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής οικονομίας των σαράφηδων και των αλογομούρηδων...

Τα πράγματα είναι πλέον οριακά...
Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ
 ΓΙΑΥΤΌ Ή ΤΟΥΣ "ΑΛΛΆΖΟΥΜΕ"  Ή ΒΟΥΛΙΆΖΟΥΜΕ!!!

2 σχόλια:

  1. Αφού ζητάς εκλογές, με ποιούς προτείνεις να τους αλλάξουμε ; Ώσπου να φτάσουμε όμως στην Κυριακή των εκλογών ας φορέσουμε σωσίβια ή μπρατσάκια όσοι δεν ξέρουνε κολύμπι γιατί ΗΔΗ βουλιάζουμε. Οι ναυαγοσώστες όμως που θα προκύψουν την Δευτέρα των εκλογών με τι εργαλεία θα μας ΄διασώσουν΄ ;
    Έχεις καμιά ιδέα και ελπίδα οτι θα σπάσουμε τον φαύλο κύκλο που η γενιά του πολιτικού προσωπικού της Ελλάδας τα τελευταία τριάντα χρόνια δημιούργησε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν δεν κάνουμε λάθος κι αυτό το ισχυρίζονται απαξάπαντες, η κυβέρνηση εδώ και πολύ καιρό έχει απωλέσει την δημοκρατική νομιμοποίησή της, βρίσκεται σε δυσαρμονία με τη λαϊκή βούληση δηλαδή.
    Οι εκλογές ως διαδικασία υπάρχουν, καθιερώθηκαν, ακριβώς γι αυτό το σκοπό: να κυβερνάει, κάποιος-κάποιοι, με την έγκριση των πολιτών στη βάση ενός ξεκάθαρου σχεδίου, το οποίο γνωστοποιείται έγκαιρα και τυγχάνει αποδοχής από την πλειοψηφία, σχετική ή απόλυτη.
    Εκτός κι αν αντιμετωπίζεις τις εκλογές σαν περιττή πολυτέλεια...
    Η κατάσταση που βιώνουμε δεν αποτελεί δημιούργημα του πολιτικού προσωπικού, όπως ισοπεδωτικά ισχυρίζεσαι, αλλά ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, τους οποίους απ ότι φαίνεται τους θεωρείς και ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥΣ, άποψη εκτός από ανιστόρητη και επικίνδυνη, ιδιαίτερα στις μέρες μας.
    Αν δεν μας απατά η μνήμη μας, στα εκλογικά κέντρα εκτός από τα ψηφοδέλτια του ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥ δικομματισμού, υπάρχουν-διατίθενται καμιά εικοσαριά ακόμα, τα οποία προφανώς θεωρείς ανάξια λόγου, ίσως και απλά εξαρτήματα της όλης σκηνογραφίας.
    Σ΄αυτά λοιπόν ψάξε και θα βρείς τις λύσεις.
    Αν δεν σε ικανοποιεί τίποτα από αυτά, τότε ή κάνε δικό σου κόμμα και διεκδίκησε την εξουσία, ή σταμάτα να ψηφίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή