Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ ΟΙ ΠΑΡΙΑΝΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ!!!

τα λιμάνια στις Κυκλάδες σε ιδιώτες;
Αν επαληθευθεί η πληροφορία που αναρτήθηκε στο Parospress, τότε πρέπει να συμβούν δύο τινά:
1)Να συγκληθεί το Δημοτικό συμβούλιο (σε Πάρο και Αντίπαρο φυσικά) και να πάρει θέση άμεσα για την απίστευτη αυτή εξέλιξη...
2)Να μας εξηγήσουν οι δύο εκπρόσωποι  στο Περιφερειακό συμβούλιο (Τζανακόπουλος Παντελής και Μπιζάς Κώστας) ΓΙΑΤΙ δεν ενημέρωσαν επίσημα και υπεύθυνα την τοπική αυτοδιοίκηση και τους πολίτες των δύο νησιών επί του θέματος...

Είναι η απόλυτη ξεφτίλα να λιμνάζουν μερικά εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς του Λιμενικού Ταμείου βασιλευούσης της αδράνειας και της απραξίας του φορέα και να εμφανιστούν οσονούπω "επενδυτές" του ΚΩΛΟΥ -κατά το κοινώς λεγόμενο αρχιλαμόγια του κερατά- για να "αναπτύξουν" τα νησιά μας!!!

14 σχόλια:

  1. άμα το έβαλε ο πάρος πρες είναι γεγονός. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρίστο εσύ η όποιο φιλαράκι γουστάρει να δώσει μια εξήγηση για τη μούγκα των περιφεριακών.
    -Ο καπετάνιος κανονικά πρέπει να τόξερε μιας κι είναι κυβέρνηση
    -ο κωστάκης που για ψίλου πήδημα βγάζει δελτία τύπου και το παίζει πως την ψάχνει γενικώς πιάστηκε στον ύπνο
    -τι παίζει τελικά να μας πει κάποιος ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς προς το παρόν κρατάμε επιφύλαξη και θέτουμε ερωτήματα χωρίς να παίρνουμε θέση, όχι επειδή αμφισβητούμε την αξιοπιστία του parospress, αλλά επειδή είναι μια απίστευτη εξέλιξη, μια είδηση σοκ!!
    Αναμείνατε στο ακουστικό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή αμφισβητείται η πληροφορία που έγραψα, ανάρτησα στο ιστολόγιο μου, κάτω από την αρχική ανάρτηση το έγγραφο του αντιπεριφερειάρχη.
    Ας το διαβάσουν οι επισκέπτες με προσοχή και θα καταλάβουν τι συμβαίνει, όσοι θέλουν να καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε τον Parospress για την παρέμβασή του!
    Και μπράβο για την αποκάλυψη!!
    Ο λόγος τώρα στους αιρετούς.
    Ελπίζουμε οι εξηγήσεις που θα δώσουν να είναι αρκούντως πειστικές, γιατί το θέμα είναι τεράστιο και πολύπλευρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσπαθώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν αυτά τα χοντρά ζητήματα να περνάνε στο ντούκου με τους νομαρχιακούς -περιφερειακούς τους βάφτησε ο Καλλικράτης- να τα κάνουνε αβαβά.Να δούμε τι θα πούνε κατά Ξενία μεριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ αμφιβάλλω αν ο κ. Πουσσαίος έκανε τον στοιχειώδη ΄κόπο΄να διαβουλευθεί είτε σε συνεδρίαση είτε σε προσωπικό επίπεδο με τους κατά τόπο περ. συμβούλους όλων των παρατάξεων. Ένδειξη γιαυτό κρίνω την αναφορά του Μώλου/Αγ.Άννα αντί του Αμπελά/Χώρα Νάξου. Είναι αδιάβαστος ο άνθρωπος.. Κατά τα άλλα δεν είναι είδηση σόκ. Το Θέμα ΄σέρνεται ΄ στο Ναυτιλίας από Κυβέρνηση ΝΔ . Πιο πολλά αν χρειαστεί σε επόμενο σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ευθύνη των περιφερειακών συμβούλων είναι δεδομένη, ανεξάρτητα από το αν ενημερώθηκαν με πρωτοβουλία του Πουσσαίου ή όχι, επίσημα ή ανεπίσημα.
    Η λανθασμένη αναφορά σε τοπονύμια δεν συνιστά απόδειξη μη συνεργασίας πολιτικών προσώπων, αλλά αποθέωση της προχειρότητας με την οποία συντάσσονται οι μελέτες και κατατίθενται οι προτάσεις για έργα σ' αυτό τον τόπο!
    Η έκπληξη συνίσταται στο γεγονός ότι ενώ το Λιμενικό ταμείο κολυμπά στα αβαθή της αυτοσυντηρήσεώς του, σχεδόν από συστάσεώς του αφήνοντας εκρεμμή έργα στο διηνεκές, παρουσιάζονται οι ιδιώτες ως από μηχανής θεοί για την επίλυση προβλημάτων που εκείνο όφειλε ήδη να έχει διευθετήσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά φίλε Αρίστο είναι δύσκολο να έχει κάποιος διαφορετική άποψη. Και βέβαια η ευθύνη
    των περιφερειακών συμβούλων είναι δεδομένη από την στιγμή που εκλέχτηκαν αν αυτό εννοείς. Αν όμως ο Πουσσαίος πετάει απο το γραφείο του προεκλογικές τρακατρούκες οι σύμβουλοι φταίνε ;;
    Σε ότι τώρα αφορά το Λιμ.Ταμείο συμφωνώ και επ αυξάνω σε αυτά που λες και μάλιστα θα πω οτι η κακή , κάκιστη ημέρα από το πρωί φαίνεται. Το πρωί αυτό ξημέρωσε ακριβώς πριν 5 χρόνια τα Χριστούγεννα 2006. Είμαι σίγουρος οτι το θυμάσαι όπως και την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αρχές Γενάρη 2007. Φρέσκο ολοκαίνουργιο το δημοτικό συμβούλιο, φρέσκος αέρας φύσιξε κι όλα καλά. Σε ότι αφορά τους ιδιώτες αυτοί κάνουν την δουλειά τους. Είναι σαν τον υδράργυρο. Ρέουν παντού όπου βρίσκουν χώρο (κέρδους). Οι άλλοι όμως αυτοί που θέλουν να μας διοικούν τι έκαναν, τι κάνουν και τι ακόμα δεν θα κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, κακό δεν είναι να έχει κάποιος διαφορετική άποψη.
    Η ευθύνη δεν πρέπει να συγχέεται με το "φταίξιμο", γιατί το δεύτερο όταν υπάρξει απλώς επικαλύπτει την πρώτη, που υφίσταται αδιαλείπτως, όπως ορθά παρατηρείς.
    Όσον αφορά τις ημερομηνίες διόρθωσε το ημερολόγιό σου κατά 1 έτος μπροστά.
    Προσυπογράφουμε και με τα πόδια τον επίλογό σου και σ' αυτό ακριβώς επιμένουμε κι εμείς!!
    Όπως και νάχει το πράγμα είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε, σ΄ευχαριστούμε για την αξιοπρεπέστατη παρέμβασή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα φτιαχτεί το κωλοχανείο της πούντας;ναι η οχι;αν το φτιάξει ιδιώτης η το λιμενικό χιέστηκα.λιμάνι φτιάχτηκε και λιμάνι δεν έχομε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχεις δίκιο για το χάλι της Πούντας, αλλά δεν συμφωνούμε με την υπακτική ατάκα σου.
    Είναι ευθύνη πλέον του Λιμενικού ταμείου να διορθώσει τις χοντρομαλακίες που έγιναν και να συμπληρώσει τα κενά στο όλο έργο.
    Γιατί τα λάθη, δυστυχώς, δεν συνηθίζεται να τα πληρώνουν οι εργολάβοι αλλά οι χρήστες του έργου, δηλαδή εμείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.
    Ο ΜΠΙΖΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΙΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΜΠΙΖΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aν δεχτούμε τον ισχυρισμό αυτό, προκύπτει συνακόλουθα το εξής ερώτημα: γιατί δεν υπήρξε ενημέρωση της παριανής κοινωνίας , όταν-έστω κι εξ απαλών ονύχων- έτέθη το θέμα.
    Όπως ορθά παρατήρησε κι ο Α.08:11/13.12 ο Μπιζάς εκδίδει συχνά πυκνά δελτία τύπου, που φτάνουν μέχρι τα τηλεοπτικά περιφερειακά κανάλια, εδώ γιατί σίγησε;
    Για τον Τζανακόπουλο προφανώς δεν τρέχει τίποτα, κυβερνητικός σύμβουλος γαρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή