Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (την) ΠΑΙΖΕΙ...


*Απαξίωσαν τα περισσότερα από τα "βαριά πεπόνια" της Πάριας Αριστεράς (και της Προόδου να μην ξεχνιόμαστε) να παραστούν στην εκδήλωση της ΕΛΜΕ με κύριο ομιλητή τον Καζάκη, την περασμένη Κυριακή.
Δεν έπραξαν βέβαια κάτι διαφορετικό από την προηγούμενη ανάλογη περίπτωση με διοργανωτή την ΠΠΠ.

Σου λέει είναι τώρα ώρες για τέτοιες γαλαντομίες;
Νάχουμε τίποτα διαρροές και να χάσουν τα μαγαζάκια μας την πελατεία τους και να τρέχουν κατά ΕΠΑΜ μεριά;

Τα περί λαϊκής ενότητας και τα ρέστα τα πετάμε στην άκρη...
Πάνω απ' όλα το στενό μικροκομματικό όφελος...

Μπορεί να είμαστε κατά των μονοπωλίων, όχι όμως αυτών της ιδεολογικής καθαρότητας...
Άλλωστε εμείς είμαστε το ιερατείο της καθαρής ιδεολογίας...
Kαι μετά σου λένε να πλατύνει το μέτωπο κατά του δωσιλογισμού και του ξεπουλήματος της χώρας.




*Οργιάζει η παραοικονομία στο νησί με μεγάλους πρωταγωνιστές τους αλλοδαπούς, που έχουν βρει τον απόλυτο φορολογικό παράδεισο εδώ.
Και μην πάει το μυαλό σας στους Αλβανούς ή τους Πακιστανούς, Αφγανούς, Κινέζους και σια,  που αντιπροσωπεύουν ένα ισχνό ποσοστό στη πίτα της φοροδιαφυγής...

Αυτοί όσο κι αν ακούγεται περίεργο είναι απλώς οι κομπάρσοι...

Το μεγάλο γλέντι γίνεται από τους '"Ευρωπαίους", τους εταίρους μας ντε, που σκοτώνονται να δείχνουν τα αισθήματα αλληλεγγύης απέναντί μας και να παραδίδουν μαθήματα για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς (από ινστιτούτα Γιόγκα, παραγωγή και εμπορία κρασιού, μέχρι τεχνικά συνεργεία) και πάνω απ' όλα και κυρίως αγοραπωλησίες οικοπέδων και κατοικιών...

Η βιομηχανία των "μαύρων" συναλλαγών στον τομέα της μεσιτείας ολοένα και μεγεθύνεται, πουλώντας κι ενοικιάζοντας ακίνητα σωρηδόν, χωρίς το μαλακισμένο κράτος μας να εισπράττει δεκάρα τσακιστή από τους διαμεσολαβητές που τα κονομάνε χοντρά και πίνουν εις υγείαν του μαλάκα του Έλληνα.

Τα γράψαμε και παλαιότερα και τα ξαναγράψαμε.
Δυστυχώς όλοι αυτοί που εμφανίζονται κοπτόμενοι για τη σωτηρία της χώρας, μας έγραψαν στα παπάρια τους, όπως και την ίδια τη χώρα και τη σωτηρία της!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου